3a divisió FEF

L'Europa vol deixar en anècdota l'última derrota

3a divisió. El Rapitenca-Europa (a les cinc) i el Santfeliuenc-Figueres (a les sis) són els dos partits avançats de la dissetena jornada

L'Europa, el líder, va trencar la jornada passada una ratxa de sis victòries consecutives en perdre a casa contra el Palamós (0-1). Ara, el conjunt dirigit per Pedro Dólera vol deixar en anècdota la desfeta i sumar tres punts més avui (a les cinc) al camp de la Rapitenca, que encadena tres partits sense perdre i aspira a allunyar-se una mica més de les posicions de descens, que ara té a cinc punts per sota seu.

D'altra banda, el Santfeliuenc rep el Figueres (avui, a les sis) en l'altre partit avançat de la jornada. Els de Xavi Punsí van trencar, abans del descans del cap de setmana passat, contra el Vilassar (3-0), una ratxa de set partits sense guanyar i, després d'agafar aire amb l'aturada, intentaran girar la truita i iniciar una dinàmica positiva. Mentrestant, el Santfeliuenc, setè, s'ha convertit en una de les revelacions de la lliga, tot i l'última derrota contra el Manlleu (0-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)