L'Ascó enfonsa el Vilassar i s'apropa al lideratge

Facilitats. El conjunt maresmenc només va xutar una vegada a porteria, mentre que els riberencs van dominar a pler el partit del principi fins al final

ASCÓ4

VILASSAR0

L'Ascó va trencar de la millor manera possible el petit sotrac de les últimes dues jornades (un empat i una derrota) golejant el Vilassar. El conjunt maresmenc no va generar pràcticament cap ocasió i va deixar tot el domini als asconencs, que van solucionar el partit en la segona meitat. Des del primer moment, l'Ascó va dominar el matx i va tenir la primera ocasió en una rematada de Virgili que va anar al pal (10'). Només un quart d'hora més tard, Pijoan va inaugurar el marcador aprofitant un petit embolic dins l'àrea.

El Vilassar no tenia profunditat, per bé que mantenia la possessió en passades curtes que sovint no aconseguien connectar amb la zona de més perill local. En la segona meitat, els asconencs es van posar les piles i en cinc minuts van sentenciar el matx. En el 64', Roca va marcar al segon pal una passada servida des de la banda dreta. I en un obrir i tancar d'ulls, Pijoan altra vegada va aprofitar una errada defensiva i amb velocitat va creuar la pilota a la sortida d'Imanol en un xut sec i fort. El partit estava sentenciat, la grada cada vegada més buida i els últims minuts només van servir per certificar la davallada del Vilassar. Canadell, amb un gran xut, va fer el quart, que ensorrava les possibilitats de sortir del descens dels locals i que deixa l'Ascó a només un punt del líder.

VILASSAR: Imanol, Adri (Pagán, 61'), José, Fran, Kilian, De Frías, Vicente (Edu Camps, 61'), Riki (Samu, 65'), Joan Vives, Mendo i Arqués. ASCÓ: Chiné, Roca (Canadell, 67'), Coch (Genís, 76'), Sangrà, Edu Vives, Edgar, Duran, Gabernet, Sergi Moreno, Virgili (Ermengol, 72') i Pijoan. GOLS: 0-1 (26') Pijoan. 0-2 (64') Roca. 0-3 (69') Pijoan. 0-4 (82') Canadell. ÀRBITRE: Bertomeu Garcia. T.G.: Als locals Vicente i De Frias; als visitants Roca, Coch i Virgili. T.V.: Al local José per doble amonestació (82'). PÚBLIC: Menys d'un centenar d'espectadors al Municipal Xevi Ramón.