2a divisió A

Idees per anar assimilant

2a divisió A. El Girona i el Sabadell tornen a la feina amb la intenció de captar els conceptes dels tècnics. El migcampista Cristóbal Márquez (Auckland) s'incorpora a prova al conjunt vallesà

El Girona i el Sabadell van tornar ahir a la feina després d'una setmana de descans aprofitant l'aturada de la lliga per les vacances de Nadal. Tant Miquel Olmo, amb una mica més de bagatge a la banqueta vallesana, com sobretot Javi López, amb tot just un partit i ben pocs entrenaments a Montilivi, procuren que els jugadors vagin assimilant les seves idees.

El Girona va reprendre l'activitat –dues sessions a Montilivi– sense cap dels fitxatges que preveu fer durant el mercat d'hivern. De moment, Javi López s'ha de centrar a fer reaccionar l'equip, que prou feina hi ha. “Després de l'aturada, ens ha tocat una mica de cursa i després preparar aspectes tàctics. La setmana és llarga [reben diumenge el Ponferradina] i ja tindrem temps de preparar el partit”, va comentar Felipe Sanchón. Els gironins confien anar recuperant jugadors. David Garcia i Carles Mas, que no van viatjar a Palma, van entrenar-se amb normalitat. Chando encara va treballar al marge del grup, però espera arribar a temps per al duel de diumenge. En canvi, Ramalho no es va entrenar, com tampoc Moisés Hurtado –va jugar el partit solidari que van jugar futbolistes de la LFP al Bernabeu–, ni Juanlu, a Còrdova per un problema familiar. Abans de l'entrenament del matí, el nou president, Francesc Rebled, va entrar al vestidor per presentar-se davant dels jugadors.

El Sabadell es va exercitar ahir al CAR de Sant Cugat en una doble sessió (10.30 h i 17 h) en què es va presentar una cara nova. Cristóbal Márquez, de 29 anys, s'està entrenant a prova a les ordres de Miquel Olmo. El migcampista de caire ofensiu ha estat jugant aquesta temporada a l'Auckland City (3 partits i 2 gols) de Nova Zelanda però té experiència al futbol professional estatal havent passat per l'Elx, el Vila-real i el seu filial, on va fer una gran temporada a segona A, entre d'altres equips.

En la doble sessió al CAR d'ahir, l'única absència que va haver-hi va ser la del capità Antonio Hidalgo, que era al partit solidari. Pel que fa a la resta de la plantilla, Sutil, Goni, Moha i Espasandín, lesionats, continuen entrenant-se a part, tot i que el primer espera estar a punt per dissabte contra el Madrid Castella.

LA CARA NOVA

Cristóbal té experiència a l'Elx, el Vila-real i el seu filial, on va oferir un bon nivell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)