Quatre gols de Manel Sala tomben la Rapitenca

3a divisió. El pitxitxi de tercera ha fet vuit dianes els últims quatre partits

Manel Sala recordarà durant molt de temps el partit d'ahir contra la Rapitenca a la Devesa. El davanter osonenc va marcar quatre gols, amb la qual cosa va anul·lar tota possible reacció dels locals, i ja n'ha fet vuit els últims quatre partits. Sala es consolida així com a màxim golejador del grup català de tercera, amb 19 dianes. Els rapitencs van tenir la iniciativa els primers minuts, però el 0 a 1 en la primera acció ofensiva visitant els va fer mal. Els blaus van reaccionar en la segona part, però una altra acció aïllada va suposar penal i l'expulsió de Yélamos, i Sala no va fallar des dels onze metres. Tot i jugar amb un home menys, la Rapitenca va tornar entrar en el partit gràcies al gol de Munta, però Sala reaparèixer per sentenciar el matx.

RAPITENCA1

MANLLEU4

RAPITENCA: Damià, Yélamos, David López, Ortega, Julio, Cristian Bertomeu, Raúl Teixidó, Barru (Mauri, 50'), Pol Bladé (David Pino, 55'), Alexis i Munta (Ivan Muntané, 79'). MANLLEU: Barragán, Ot, Archi, Juanjo, Manu Moreno (Joan, 59'), Seuma (Puchi, 65'), Iván Fernández, Geli, Manel Sala, Ramon i Sergio. GOLS: 0-1 (26') Manel Sala. 0-2 (64') Manel Sala, de penal. 1-2 (71') Munta. 1-3 (75') Manel Sala. 1-4 (89') Manel Sala. ÀRBITRE: Caballero León. T.G.: Als locals Alexis, Raúl Teixidó, Bertomeu, David López i Julio, i als visitants Seuma i Barragán. T.V.: Directa als visitants Yélamos (63') i Raúl Teixidó (90').