L'Ascó és més efectiu i venç la Rapitenca en un duel igualat

Jugada clau. El porter visitant Sergi Fuertes va aturar un penal xutat per Miguel amb 1-2

RAPITENCA1

ASCÓ3

RAPITENCA: Damià, Yélamos, Mauri, Gasparín, Ivan Munta (Ortega, 59'), Cristian, Munta, Barru, Pol Bladé (Miguel, 64'), Alexis i David Pino.

ASCÓ: Sergi Fuertes, Roca, Giribert, José Ramón, Edu Vives, Sergi Duran, Gerard Roigé (Edgar, 58'), Gabernet, Ermengol (Genís, 77'), Virgili (Sergi Moreno, 78') i Piju.

GOLS: 1-0 (16') Munta. 1-1 (34') Ermengol. 1-2 (52') Piju. 1-3 (82') Sergi Moreno.

ÀRBITRE: Cornejo Rodríguez. T.G.: Als locals Mauri, C. Bertomeu i Alexis, i als visitants Virgili, Edu Vives i S. Duran.

COMENTARI: L'Ascó va vèncer la Rapitenca en un partit més igualat del que va reflectir el resultat. El domini va ser altern, però el porter visitant Sergi Fuertes va aparèixer en els moments importants per evitar que la Rapitenca s'apropés al marcador, sobretot aturant un penal a Miguel amb 1-2. En els primers minuts va dominar l'Ascó, amb ocasions, però l'efectivitat la va posar la Rapitenca amb el gol de Munta. Enmig d'un partit obert i amb accions ofensives dels dos equips, l'Ascó va fer l'empat en una acció de Roca completada per Ermengol. La primera ocasió de la segona part va ser del local Munta, però l'Ascó va tenir l'encert de fer el segon en una rematada de Piju. Llavors va emergir el porter Sergi Fuertes, primer posant la punta dels dits en una rematada d'Ortega i després aturant el penal provocat per Alexis i xutat per Miguel. Abans del final, Sergio Moreno va fer la sentència de vaselina.