El Rubí, sense rival, ho enllesteix al primer temps

Dos doblets. Ernest (2' i 14) i Ferran Vila (24' i 44') van encarrilar un partit en què no van tenir oposició i continuen aferrats als llocs de promoció

rapitenca1

rubí4

El Rubí torna a estar de moda a la tercera divisió. El conjunt de Martí Cifuentes es va recuperar del petit sotrac de la setmana passada (derrota a Palamós per 1-0) i amb 10 punts dels últims 15 s'ha aconseguit mantenir en les posicions d'ascens. A més, ahir va donar un cop d'autoritat sobre la taula exhibint-se en 45 minuts màgics on va esborrar del terreny de joc la Rapitenca. Els d'Antoni Teixidó continuen abocats a la lluita per la salvació i només han comptat un punt des que va començar el 2014 (cinc partits).

El Rubí ho va solucionar tot a la primera meitat. No havia passat ni un quart d'hora de joc quan Ernest Forgas, amb un doblet, ja enllestia la feina per als seus. Va ajudar i molt el fet que l'àrbitre va assenyalar en el minut 2 un penal que l'exdavanter de la Pobla de Mafumet, ahir tornava a la titularitat, va anotar.

No va haver-hi descans per al Rubí, que va seguir amb nombroses arribades a la porteria de Damià. El sac es va tornar a trencar només deu minuts després, ja que Ferran Vila va fer el tercer (24') i el quart (44') per marxar amb un rotund 4-0 al descans. Després de la represa no va haver-hi història perquè, tot i la reacció de la Rapitenca, ajudada pel vent a favor que feia en el segon temps cap a la porteria de Segovia, el temps va acabar matant el partit. Hi va haver-hi una petita esperança per al conjunt rapitenc en forma del gol d'Iván Munta però la segona meitat va acabar sent del tot innecessària.

RUBÍ: Segovia, Kiki, Aitor Torres (Capó, 76'), Peña, Cervantes, Roger, Ferran Vila, Fontanils, Ernest (Matamala, 67'), Collado (Héctor, 64') i Àlex Pla. RAPITENCA: Damià, Yélamos, Mauri, Ortega (Busque, 66'), Gasparín, Bertomeu, Munta, Barru, Pino, Alexis (Pol Bladé, 32') i Iván Munta (Reverte, 55'). GOLS: 1–0 (2') Ernest de penal. 2-0 (14') Ernest. 3-0 (24') Ferran Vila. 4-0 (44') Ferran Vila. 4-1 (51') Ivan Munta. ÀRBITRE: Formoso Sánchez. T.G.: Als locals Aitor Torres, Cervantes i Héctor; i als visitants Mauri, Munta i Alexis.