El Castelldefels iguala un 0-3 amb un home menys

Bogeria. Els mariners van jugar amb deu homes des del 2' però van empatar en un obrir i tancar d'ulls només començar la segona part

cerdanyola3

castelldefels3

El Castelldefels i el Cerdanyola van signar als Canyars un increïble empat, sobretot perquè al 50' el resultat era del 0-3 i els de casa tenien un jugador menys sobre la gespa per l'expulsió inicial d'August Conesa. Els vallesans manaven per 0-2 al 5', en un inici espectacular, gràcies al doblet de Quim Solano. El primer dels gols, des del punt de penal, va ser la conseqüència de la infracció que va provocar l'expulsió del porter mariner. Aquesta circumstància, per cert, va facilitar el debut del juvenil Arnau Fusté, amb molt de protagonisme posterior. Els verd-i-blancs, amb el matx molt encarat, van poder ampliar la renda abans del descans, impedint-ho diverses bones intervencions del jove porter groc, però van aconseguir-ho al 50' gràcies a Oriol Molins, que va completar una bona acció col.lectiva. El 0-3 tenia aroma de sentència, però l'immediat gol d'Epitié va canviar radicalment el partit, trencant-lo completament, fet que va beneficiar un Castelldefels que en els 4 minuts posteriors va equilibrar el marcador gràcies a un nou gol d'Epitié i a Cervantes.

En la recta final el joc es va asserenar, amb un Cerdanyola que tenia més la pilota i uns grocs que defensaven aferrissadament el punt i volien sorprendre al contraatac. Els visitants van gaudir d'alguna oportunitat, en què va destacar un xut d'Edu Soler a l'afegit, però va ser aleshores quan va emergir de nou la figura d'Arnau Fusté per a mantenir el punt amb regust de triomf per als de Lluís Albesa.

CASTELLDEFELS: August; Pastells, Marc Martínez (Arnau Fusté, 3'), Roky (Prieto, 49'), Uri, Jorge Sánchez, Cortés, Cano, Gilberto, Cervantes (Arnau, 86') i Epitié. CERDANYOLA: Coca; Suli, Serrano, David López, Marc García, Serra (Montilla, 62'), Edu Soler, Molins (Alan, 82'), Moncho (Peke, 66'), Creus i Solano GOLS: 0-1 (4') Solano, de penal. 0-2 (5') Solano. 0-3 (50') Molins. 1-3 (51') Epitié. 2-3 (54') Epitié. 3-3 (55') Cervantes. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: Als locals Roky, Cervantes i Rubén Epitié; als visitants Marc García, Uri Serra, Edu Soler, Oriol Molins, Peke. T.V.: Al porter local August Conesa (2').