3a divisió FEF

El Santboià obté oxigen contra un decebedor Ascó

Els locals, millors. El gol d'Òscar (54') va donar els tres punts als del Baix Llobregat

santboià1


ascó0


SANTBOIÀ: Planchería, Márquez, Fali, Sergio, Dani Iglesias (Javi Calvo, 69'), Àlex Fernández, Manga, Raül, Òscar, Libo (Kevin, 58') i Pedro Bilbao (Pedro Bravo, 74').

ASCÓ: Fuertes, Gerard Roca, Denis Coch, José Ramón (Genís, 55'), Edu Vives, Sergi Durán, Canadell, Gabernet, Sergi Moreno, Virgili (Armengol, 29') i Piju (Edgar, 40').

GOLS: 1-0 (54') Òscar.

ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G.: Àlex Fernández, Òscar, Libo i Javi Calvo; Roca, José Ramón, Durán i Armengol. T.V.: Dues grogues al local Sergio (70') i directa al visitant Denis Coch (90').

COMENTARI: El Santboià va aconseguir tres punts molt importants per eludir un descens que, molt probablement, afectarà més de tres equips. L'equip del Baix Llobregat va ser sempre superior a un Ascó decebedor que no va demostrar el perquè de la seva privilegiada situació en la classificació. La primera meitat va tenir poc jo ofensiu, amb els locals portant la iniciativa i els visitants defensant-se amb ordre i generant ocasions només a pilota aturada. La segona meitat va començar amb una acció de Pedro Bilbao aturada per Fuertes. Poc després, Òscar es va endur una pilota dividida i va batre el porter asconenc amb un xut creuat. El gol va deixar tocats els visitants, que van refer-se quan el local Serio va ser expulsat. Però els atacs de l'Ascó van ser repel·lits per la defensa del Santboià, que hauria pogut sentenciar a la contra.

J. ROLLÁN

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)