3a divisió FEF

La Rapitenca sua per vèncer el Gramenet i surt del pou

Gol al final. Els visitants, amb deu jugadors des del minut 30, van rebre el 2-1 en el 85

RAPITENCA2


GRAMENET1


RAPITENCA: Damià, Yélamos, Marc Vernet (Javi Ortega, 80'), Mauri, Julio, Cristian Bertomeu, Raúl, Barru, Pol Bladé (Páez, 49'), Alexis i Josep Díez (Munta, 46').

GRAMENET: Juanmi, Víctor, Jonathan, Rios, Carrasco, Iborra, Daisukle, Mendoza (Toño, 82'), Montoya (Pipo, 67'), Morales i Pau Gener.

GOLS: 1-0 (55') Marc Vernet. 1-1 (56') Pau Gener. 2-1 (85') Munta.

ÀRBITRE: Pérez Prado. T.G.: Als locals Josep Díez i Julio, i als visitants Juanmi i Toño. T.V.: Directa al visitant Carrasco (33').

COMENTARI: A la Rapitenca li va costar derrotar el cuer, el Gramenet, que va jugar una hora amb un futbolista menys. El gol de Munta en el minut 85 permet als blaus, que surten dels llocs de descens, trencar una ratxa de set partits sense guanyar. La Rapitenca va tenir diverses ocasions de gol en la primera fase del partit, mentre que la Grama va disposar d'alguna oportunitat més aïllada. Passada la mitja hora de joc, Carrasco va ser expulsat en fer una falta a Pol Bladé com a últim defensa. La segona meitat va començar amb domini de la Rapitenca, que va marcar en una jugada embolicada dintre l'àrea completada per Marc Vernet. Però els visitants van empatar tot seguit, en una jugada individual de Pau Gener. La Grama va estar a punt de fer el segon, però els locals es van refer i Munta va marcar el 2-1 amb un xut potent.

H. SUBIRATS

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)