Emaná tomba l'Europa i fa somiar la Pobla

Triomf grana. Un gol del camerunès va desequilibrar un partit molt defensiu i col·loca el filial del Nàstic a cinc punts de la promoció

europa0

LA pobla1

El duel entre els dos conjunts menys golejats de tercera no va decebre ningú. Com era d'esperar, les defenses de la Pobla i de l'Europa van imposar-se als respectius atacs i van oferir un partit basat en el rigor i el treball defensiu. En la primera meitat, la Pobla va sortir amb més empenta que el seu rival i al quart d'hora ja havia gaudit d'un bon parell d'ocasions de gol, amb Oribe i Bueno com a protagonistes. En totes dues accions, el porter Rafa Leva va mostrar el seu bon moment de forma amb dues bones intervencions. La resposta de l'Europa no es va fer esperar i, cinc minuts després, Esteban (20') va obligar Manzano a rebutjar la pilota a córner.

Després de la represa, la tònica va ser la mateixa i les defenses no van permetre veure un matx gaire vistós. No obstant això, cap dels dos conjunts volia conformar-se amb l'empat. Emaná (50') va donar el primer avís amb una rematada que Esteban va treure sota els pals. En el tram final de l'enfrontament, tant la Pobla com l'Europa van abocar-se a l'atac. El primer que va intentar-ho va ser Bueno (72'), amb una rematada al lateral de la xarxa. Dos minuts després, l'Europa va estar a punt d'avançar-se en el marcador, quan un fort xut des de la frontal de Camacho va estavellar-se al pal dret de la porteria de Manzano.

Qui sí que va estar encertat va ser Emaná al 77', aprofitant l'única errada defensiva dels escapulats en tot el partit. El davanter camerunès va aconseguir el gol del triomf amb una rematada amb el cap que va tocar el pal i va acabar entrant. Amb aquesta victòria, la Pobla es col·loca a tan sols cinc punts de la zona d'ascens, mentre que l'Europa, que travessa un moment delicat, perd dues posicions i passa del segon lloc al quart.

LA POBLA DE MAFUMET: Àlex Manzano, Javi Iglesias, Eric Vía, Joaqui, Marc Vadillo, Díaz (Miquel, 43'), Tortosa (Bartomeu, 80'), Bueno, Emaná, Jordi Roca i Oribe (Diakité, 89'). EUROPA: Rafa Leva, Cano, Vivó, Alberto, Cuadras, Lara (Ramírez, 82'), Rovira (Fernández, 70'), Marc Esteban, Javi Sánchez, Charly Ruiz (Guzmán, 64') i Camacho. GOLS: 1-0 (77') Emaná. ÀRBITRE: Robas Bondia. T.G.: Als locals Javi Iglesias i Eric Vía; i als visitants Cano, Berto, Esteban i Guzmán. PÚBLIC: Uns 200 espectadors al Municipal de la Pobla de Mafumet