La Muntanyesa se supera a si mateixa i segueix líder

Remuntada. Els de Nou barris van saber sobreposar-se al 0-1 i a l'expulsió de Borges, i van acabar golejant una Rapitenca que es va anar fonent

rapitenca1

muntanyesa4

La Muntanyesa de Manolo González va deixar de ser una sorpresa fa moltes jornades. La golejada d'ahir a la Rapitenca va reafirmar la cohesió d'un equip que és líder en solitari i que demostra que també és capaç de superar les adversitats i capgirar les circumstàncies més complicades. En un partit gairebé impecable, els de Nou Barris van remuntar el 0-1 inicial dels del Montsià, i van saber navegar amb un home menys durant més de mitja hora.

El partit va començar amb un domini clar dels locals, que van disposar de les millors ocasions mitjançant les botes de Toni Pérez i Silver. Al cap de vint minuts de joc, però, Borges es va veure obligat a fer caure Marc Vernet dins l'àrea: va cometre penal i va veure la targeta vermella. Yélamos va transformar una pena màxima que semblava deixar el partit encarrilat per als visitants. Els locals, però, es van posar la granota de treball, i Padilla –que ha marcat en les últimes quatre jornades–, amb un llançament de falta magistral, va empatar abans del descans.Després de la represa, el domini de la Muntanyesa ja era total i l'expulsió del visitant Montané va fer més evident la superioritat del líder. Després de dos avisos de Roland, Poves va marcar el 2-1, de cap, aprofitant una pilota que venia rebotada del peu de Ferran. Joshua va rematar el partit en el minut 81 amb un bon xut creuat aprofitant una segona jugada, i Poves va tancar la golejada en el 89.

MUNTANYESA: Tato, Amantini, Ferran Mèlich, Borges, Aleix, Ruben, Toni Pérez (Joshua 28'), Padilla, Roland, Silver (Poves 58') i Nils. RAPITENCA: Josue, Yélamos, Mauri, Ivan Gaspar, Julio Pardo, Bertomeu, Barrufet (Panisello 61'), Ivan Montané, Josep Díez (Pol 49'), Marc Vernet (Pino 70') i Villarroya. GOLS: 0-1 (23') Yélamos, de penal. 1-1 (38') Padilla. 2-1 (68') Poves. 3-1 (81') Joshua. 4-1 (89') Poves. ÀRBITRE: Congost Larrosa.T.G: al local Ferran Mèlich; als visitants Mauri, Julio Pardo i Panisello. T.V: Al local Borges (22') per vermella directa, i al visitant Ivan Montané (54') per doble groga. PÚBLIC: Uns 800 espectadors al Municipal de Nou Barris