El Terrassa es llueix contra una Rapitenca que cau en picat

Cinquena derrota seguida. Els rapitencs continuen en descens una jornada més

RAPITENCA1

TERRASSA5

TERRASSA: Ortega, Dot, Segarra, Javi González, Àlex Alba, Juli, Maldonado (Montero, 73'), Batanero (Héctor, 65'), Gallar, Jaime, Montoro (Vilajosana, 55'). RAPITENCA: Damià, Yélamos, Mauri, Martí, Vernet, Bertomeu (Pol Bladé, 51'), Teixidó (Gasparín, 55'), Barru, Pino, Alexis, Josep Díaz (Javi Ortega, 25'). GOLS: 1-0 (17') Gallar. 2-0 (26') Montoro. 3-0 (28') Maldonado. 4-0 (46') Maldonado. 5-0 (51') Àlex Alba. 5-1 (76') Javi Ortega. ÀRBITRE: López Carballo.T.G.: Al local Segarra; als visitants Alexis, Javi Ortega i Raül Teixidó. PÚBLIC: Uns 400 espectadors. COMENTARI: El Terrassa va golejar la Rapitenca i se situa a només un punt de la zona de promoció. Amb aquesta contundent derrota, la Rapitenca continua tocada, en llocs de descens i havent sumat la cinquena derrota consecutiva. De bon començament els egarencs van exhibir la seva superioritat. Jaime va assistir Gallar a l'interior de l'àrea perquè el terrassenc definís. Només havien passat 17 minuts però 10 després el partit ja estava sentenciat. Montoro, en un refús, i Maldonado, en un xut ras, van deixar el 3-0 (28'). La segona part va continuar amb l'exhibició del Terrassa, que va fer el quart i el cinquè en cinc minuts. Maldonado hi va tornar amb un gol calcat iÀlex Alba, amb una diana de xilena. Només va haver-hi temps perquè Javi Ortega fes el gol de l'honor.