3a divisió FEF

EDGAR CAÑELLAS

MIG I CAPITÀ DE L'ASCÓ

“Per jugar el ‘play-off' no hem de perdonar a casa”

Edgar té molt clar que aconseguir bons resultats en els cinc partits que encara s'han de jugar a Ascó serà determinant

“A dalt tot està molt equilibrat i la intensitat serà la clau”

Dins el grup de candidats a l'ascens a segona B hi ha, des que va començar la temporada, l'Ascó (quart). La qualitat de la plantilla i el fet que hagi estat tota la temporada entre els primers fa que els de la Ribera d'Ebre afrontin l'últim tram amb l'ambició de lluitar per l'ascens. El migcampista Edgar Cañellas (el Vendrell, 17-9-1986), que és un dels tres capitans, ho té clar: si l'equip surt del sot que travessa –2 punts de 9–, pot creure-hi.

L'Ascó ha estat sempre a dalt, com afronten l'últim tram?
Ara passem una petita crisi de resultats, però no de joc, ja que l'equip està bé, tot i que la fortuna no acompanyi. Dins del moment dolent, la part bona és que continuem entre els quatre primers i afrontem el que queda com si fossin vuit finals. Sabem que és a les nostres mans i cinc dels vuit partits els juguem a casa, on no hem de perdonar.
Caldrà recuperar aquella solidesa que hi tenien a principi de temporada, oi?
Sí. Abans no ens guanyaven i encaixàvem pocs gols. Hem de mirar de recuperar aquella línia, tot i que el que compta és guanyar partits i acabar en zona d'ascens, que és on hem estat tot l'any.
D'arguments i qualitat, no els en falta...
Tenim jugadors que estaven a segona B i un bon grup al vestidor. Això sí, per molts noms que tinguis, no hi ha res que sigui fàcil i s'ha de lluitar i córrer. Si ho fem com els altres, la qualitat d'aquests futbolistes ens acabarà donant el plus.
Tenen un entrenador molt experimentat, Miguel Rubio. Què els diu?
El mister intenta transmetre'ns la màxima intensitat, ja que tot està molt igualat i aquesta és la clau. Estem centrats a canviar la ratxa de resultats, tot i que ell ens diu que continuem treballant en la mateixa línia, que de tots els sots se n'acaba sortint.
Enguany, la pugna per l'ascens és igualadíssima. Hi ha feina...
Sí, hi ha molts equips posats en aquesta lluita i la lliga està molt equilibrada: si no corres, qualsevol rival et pot vèncer. Tots punxem i els petits detalls marcaran la diferència. Crec que les pròximes tres jornades marcaran la diferència. És important arribar al darrer tram ben situats en la classificació i amb predisposició directa de lluitar pel play-off.
Tenen un calendari relativament plàcid, amb força rivals que ja han fet els deures...
Però també tenim enfrontaments directes: rebrem la Muntanyesa i visitarem Rubí. Aquests seran dos partits clau i s'han de guanyar. Si fem els deures a casa i superem el Rubí, tindrem tots els números d'acabar a dalt.
Li demanaré que es mulli. Dels candidats, qui creu que té més números de jugar el play-off?
Crec que la Muntanyesa és un dels que ho tenen millor, per l'avantatge i per les sensacions. També el Cornellà i l'Europa, dos dels clàssics. Espero que l'altre equip siguem nosaltres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)