Territorial

De la golejada als patiments

Vila debuta amb bon peu. El Girona B es va reactivar amb l'estrena del tècnic, però en el tram final es va complicar la vida

MONTCADA2


GIRONA B3


L'estrena de Robert Vila a la banqueta del Girona B va ser productiva i el filial va recuperar el fil de les victòries i també del bon joc, sobretot en la primera hora de partit. Paradoxalment, però, els locals van acabar demanant l'hora perquè quan tenien el partit gairebé resolt (3-0, 59') es van complicar la vida i el Montcada els va posar la por al cos amb dos gols. El 3-2 era increïble posant en una balança les oportunitats dels dos equips –el Girona B va tenir ocasions de sobres per golejar i els visitants van ser el màxim d'efectius–, però va derivar en un tram final incert i amb nervis.

Fins aleshores, el partit havia estat molt ben controlat pels gironins, que van marcar dos golassos, el primer, amb una gran volea de Joan Pons i el segon, una falta des de 40 metres de Gumbau.

GIRONA B: Andrés; Rovirola, Eloi, Mas; Bonmatí (Fran, 46'), Sergi Romero, Gerard Herrera (Litus, 73'), Gumbau, Joan Pons; Aumatell (Bigas, 84') i Gerard Muñoz (Arjona, 63'). MONTCADA: Buetas; Norbert, Óscar, Pacheco, Cristian, Pablo; Àlex (Xavi, 46'), Oriol Vila (Alliaume, 79'), Chipi; Pujante i Gascón (Baena, 66'). GOLS: 1-0 (15') Joan Pons. 2-0 (47') Gumbau. 3-0 (59') Aumatell. 3-1 (62') Oriol Vila. 3-2 (82') Alliaume. ÀRBITRE: Martínez Navarro. T.G.: Als locals Aumatell, Joan Pons, Litus, Rovirola i Mas, i als visitants Àlex, Gascón, Pablo, Oriol Vila i Óscar. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 300 espectadors al municipal de Vilablareix.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)