El Cornellà supera una Rapitenca sense esma i s'aferma a dalt

Triomf contundent. Els de Jordi Roger van encarrilar la victòria amb dos gols matiners

rapitenca0

cornellà3

CORNELLÀ: Íñigo, Joel, Dani Martí, Pelegrí (Pol, 64'), Isra, David, Enric Vallès (Luis, 27'), Pep Caballé, Manu, Xemi i Juli (Óscar, 69'). RAPITENCA: Damià, Villa (Rosales, 60'), Mauri, Gasparín, Julio, Martí, Marc Vernet (Ivan Munta, 64'), Barru, David Pino, Alexis (Pol Bladé, 73') i Munta. GOLS: 1-0 (14') Enric Vallès. 2-0 (17') Manu. 3-0 (68') Isra. ÀRBITRE: Caballero León. T.G.: Als locals Joel i Juli, i al visitant Villa. COMENTARI: Partit senzill el que va tenir ahir el Cornellà contra la Rapitenca, que en cap moment va creure en les possibilitats de victòria i que veu com la permanència cada dia es complica més. Els locals es van imposar en el joc aeri i van desbordar per les bandes, i van efectuar cinc rematades abans de fer el primer gol. L'1-0, precisament, va arribar en el minut 14, quan Enric Vallès va robar una pilota i va engaltar un xut potent que va sorprendre Damià, ja que un defensor va desviar-ne la trajectòria. Dos minuts després, Manu va fer el 2-0 sota pals, després de recollir un refús del porter. El partit ja podria haver quedat dat i beneït abans del descans, amb una rematada de Dani Martí que va refusar Damià amb l'ajuda del travesser. El ritme va decaure en la segona meitat, en la qual el més destacat va ser el gol olímpic d'Isra i el retorn d'Òscar Muñoz després de dos mesos de lesió. El Cornellà, amb tot, s'aferma amb els tres punts en la zona d'ascens.