1a divisió

Boakye aconsegueix una treva per a l'Elx en el 93'

1a divisió. Pas important cap a la salvació dels del Baix Vinalopó, en detriment d'un Getafe que torna a caure a zona de descens

GETAFE0


ELX1


Tot feia pensar que el partit acabaria en taules quan Carles Gil va posar la pilota entre els dos centrals i el ghanès Boakye va marcar de cap l'únic gol del partit, davant del deliri d'una afició local que veu com l'equip de Fran Escribà guanya marge d'error en la cursa per evitar el descens. En canvi, el Getafe de Contra converteix el triomf de Mestalla en un miratge i torna a abonar-se al patiment. L'Elx va ser millor en una primera part en què va reclamar un penal clar per unes mans de Borja, però Lafita també va rematar al pal per als blaus. A la segona part, igualtat, tensió i, en la darrera acció, el gol decisiu.

ELX: Manu Herrera, Damián Suárez, Botía, Cisma, Pelegrín, Rubén Pérez, Carles Gil, Carlos Sánchez (Javi Márquez, 67'), Rodrigues (Aarón, 80'), Coro i Cristian Herrera (Boakye, 72'). GETAFE: Codina, Arroyo, Lisandro, Alexis, Rafa López, Lacen, Lafita, Borja Fernández (Diego Castro, 46'), Juan Rodríguez (Míchel, 69'), Pedro León (Sarabia, 84') i Ciprian Marica. GOLS: 1-' (93') Boakye. ÀRBITRE: Iglesias Villanueva (col·legi gallec). Va ensenyar targeta groga als locals Damián Suárez i Carlos Sánchez, i als visitants Lafita i Alexis.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)