3a divisió FEF

Bonet s'estrena amb victòria

Cara i creu. El Santboià s'allunya del descens contra un rival tocat

santboià2


RAPITENCA1


Les errades en defensa i les imprecisions en atac van ser una llosa massa gran per a la Rapitenca, que va perdre contra el Santboià en l'estrena de Jaume Bonet com a tècnic dels del Baix Llobregat. A diferència del seu rival, els visitants van saber transformar les dues primeres accions de què van disposar. Sergio (8') va fer el 0-1 aprofitant una pilota penjada a l'àrea per marcar a plaer. Poc després, Eloi va fer el 0-2 amb un gol de cap en una jugada plena d'errors de la defensa local. La reacció blava va arribar de les botes de Pàez, qui va enviar la pilota al pal després d'una bona acció personal. Després de la represa, el Santboià hauria pogut sentenciar, però no ho va fer i va acabar patint amb l'1-2 de Pino (62'). El mateix Pino va tenir l'empat en les seves botes, però no va saber resoldre amb encert. La Rapitenca va anar abaixant els braços progressivament contra un Santboià que, amb aquest triomf, fa un pas de gegant en l'objectiu d'assolir la permanència.

RAPITENCA: Damià, Villa (Ivan Munta, 51'), Mauri, Gasparín, Julio, Munta, Marc Vernet (Bladé, 86'), Barru (Martí, 47'), David Pino, Alexis i Pàez. SANTBOIÀ: Hugo, Márquez, Javi Calvo (Dani Iglesias, 70'), Fali, Sergio, Álex Fernández, Livo, Raúl (Bilbao, 72'), Eloy, Pedro Brau (Óscar, 79') i Kevinuga. GOLS: 0-1 (8') Sergio. 0-2 (20') Eloi. 1-2 (62') David Pino. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: Als locals Barru, Vernet i Julio, i als visitants Sergio, Raúl, Livo i Hugo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)