3a divisió FEF

Una metamorfosi per mantenir la fe

Estil definit. L'arribada de Toni Romero a la banqueta del Vilassar reactiva les possibilitats de salvació de l'equip

La temporada del Vilassar és de tot menys tranquil·la. Eleccions i canvi de president, destitució de l'entrenador, degoteig constant de baixes de jugadors... Aquestes són només algunes de les múltiples situacions que ha viscut el Vilassar al llarg de l'any, un equip que a principi de curs tenia com a únic objectiu salvar la categoria i que, a falta de cinc jornades per a la conclusió de la lliga, manté vives les possibilitats d'aconseguir la permanència.

En l'àmbit institucional, el club va viure a mitjan març els seus primers comicis de la història, amb unes eleccions que van donar com a vencedora la candidatura de Xevi Ramon. Un canvi en la direcció de l'entitat maresmenca que va repercutir també en l'àmbit esportiu, quan la junta va decidir destituir l'entrenador Toni Fuentes després que l'equip sumés dos punts en les darreres cinc jornades. Aquests resultats van deixar l'equip en una situació crítica: penúltim, a dos punts de la salvació. A més, la seva sortida va provocar la marxa d'alguns jugadors, una situació que va fer que actualment la plantilla només sigui de quinze futbolistes.

Romero i el canvi d'estil


El seu substitut a la banqueta va ser Toni Romero, un home habituat a afrontar situacions límit com aquesta –fa dues temporades va acceptar el repte de salvar la Grama, objectiu que va aconseguir–. Una aposta encertada si fem cas dels resultats obtinguts pel Vilassar des de la seva arribada.
Amb Romero, l'equip ha experimentat una transformació en l'estil de joc que s'ha traduït en una millora dels resultats. El conjunt maresmenc practica ara un futbol més directe, amb un plantejament ofensiu i un joc més agressiu que li ha permès millorar els seus registres en la lliga. “La clau és que quan perdem la pilota sabem què fer: estar junts, pressionar la sortida del rival i tapar tots els forats”, apunta.

En els seus primers quatre partits (Castelldefels, Europa, Cerdanyola i Manlleu), la solidesa defensiva de l'equip li ha permès deixar la seva porteria a zero en tres d'aquests compromisos, i ha sumat set dels últims dotze punts en joc, uns registres que fan que el Vilassar continuï mantenint vives les possibilitats de salvació. D'ambició i ganes no els en faltaran.

15
futbolistes
del primer equip són els que té a la seva disposició Toni Romero.
1
gol
ha encaixat l'equip en els darrers quatre partits (Castelldefels, Europa, Cerdanyola i Manlleu).
El calendari que ens queda és molt complicat, però lluitarem fins al final
Toni Romero
entrenador del vilassar
Disposo de 15 jugadors que estan compromesos amb el club, que van tots a l'una i que s'ho creuen. No se'ls pot demanar més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)