Més emoció és possible

3a divisió. L'Ascó derrota la Muntanyesa amb un gol de Genís i iguala encara més la zona alta. L'equip de Nou Barris perdrà la primera posició si el Cornellà derrota avui el Masnou

MUNTANYESA0

ASCÓ1

L'Ascó, quart, va derrotar ahir el líder, la Muntanyesa, que feia onze partits que no perdia, gràcies a un gol de Genís Soldevila a l'inici de la segona meitat, i posa encara més emoció a la zona alta de la classificació, on només dos punts separen ara els dos equips. A més, la Muntanyesa perdrà la primera posició si el Cornellà derrota aquest vespre el Masnou.

La Muntanyesa va sortir al terreny de joc amb intensitat i Nils va disposar de la primera ocasió dels visitants. L'Ascó, però, intentava tenir la possessió de la pilota i tampoc no va trigar a aproximar-se a la porteria de Tato. Eren, però, els visitants els que feien més per marcar en uns minuts d'angoixa local i ocasions visitants. L'Ascó, però, va sortir indemne d'aquesta fase de partit. Abans del descans, Giribet va estar a punt de marcar, una cosa que aconseguiria Genís Soldevila a l'inici de la segona part en aprofitar al segon pal un mal rebuig de la defensa visitant. El gol va ser un cop dur per a la Muntanyesa, que a més acusava el gran esforç sense premi de la primera meitat. Així, l'Ascó portava perill al contraatac i estava més a prop el segon gol local que l'empat. Giribet, per exemple, va rematar al pal. En els últims minuts, marcats pels nervis i les targetes, la Muntanyesa va assetjar, sense sort, la porteria de l'Ascó.

El Cornellà, avui

Si els tres punts es queden aquest vespre a Cornellà en el duel entre l'equip del Baix Llobregat i el Masnou, hi haurà canvi de líder. L'equip maresmenc, però, no afluixarà la corda perquè necessita punts en la lluita per evitar el descens. L'altre partit d'avui, en què es tanca la jornada 34, és el que enfronta a Gavà l'equip local i la Rapitenca en un duel clau entre dos conjunts que també lluiten per la permanència.

ASCÓ: Sergi, Gerard Roca, Denis, Giribet, Edu Vives (Ermengol, 80'), Sergi Duran, Piju, Gabernet (Sangrà, 31'), Galceran, Sergi Moreno i Genís (Canadell, 69'). MUNTANYESA: Tato, Amantini, Ferran, Uri, Andrés, Rubén, Dani (Roland, 56'), Padilla, Poves (Joshua, 70'), Silver (Martí, 56') i Nils. GOLS: 1-0 (49') Genís. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: Als locals Giribet, Sergi Moreno i Galceran, i als visitants Padilla, Poves i Martí. T.V.: Dues grogues al local Roca (85') i al visitant Amantini (79').