3a divisió FEF

Quiles dóna oxigen al Gavà

3a divisió. Dos gols del davanter –el del triomf en el minut 92– fan sortir els blaugrana dels llocs de descens i enfonsen la Rapitenca

RAPITENCA1


GAVÀ2


El Gavà va sortir ahir dels llocs de descens després de derrotar de manera agònica la Rapitenca, que s'enfonsa una mica més en el pou. L'equip blaugrana va tenir més ocasions i es va avançar, però no va poder evitar que la Rapitenca igualés avançada la segona meitat el gol de Quiles. El mateix davanter del Gavà, l'heroi del partit, va ser l'autor del gol de la victòria del conjunt local en el temps afegit.

De seguida es va veure que seria el Gavà el que portaria el pes del joc. La Rapitenca, amb l'ansietat pròpia de l'equip que veu a prop el descens de categoria, va jugar molt endarrerida i prou va fer en la primera meitat de no rebre cap gol. El Gavà va tenir diverses ocasions per marcar, però li va faltar encert.

En la segona meitat, els locals van trobar l'efectivitat que no havien tingut en la primera. Una centrada des de la banda dreta va ser rematada de xilena per Quiles. Però la Rapitenca, que en la primera meitat amb prou feines havia creat perill, va demostrar una gran capacitat de reacció després del gol dels locals i Ivan Munta no va trigar a empatar. Va ser en un contraatac en què no va trobar oposició i va batre el porter Pacheco amb un xut des de fora de l'àrea. El Gavà no va acusar en excés el cop de l'empat i va continuar dominant i gaudint de bones ocasions. Finalment, Orellana va lluitar per una pilota dividida i Quiles va aprofitar el mal rebuig del porter per marcar a porteria buida.

GAVÀ: Pacheco, Juanito, Ferrone, Blanchart, Campos, Uri, Unzué (Orellana, 87'), Juli (Sergi López, 46'), David Jiménez, Quiles i Grau (Masuet, 58'). RAPITENCA: Damià (Josué, 26'), Villa (Martí, 76'), Mauri, Gasparín, Julio, Munta, Marc, Barru (Pol, 57'), Páez, Alexis i Iván Munta. GOLS: 1-0 (53') Quiles. 1-1 (61') Ivan Munta. 2-1 (92') Quiles. ÀRBITRE: Oliva Bueno. T.G.: Als locals Quiles, David i Uri, i als visitants Villa, Gasparín i Munta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)