2a divisió A

Pablo Ruiz es trenca el creuat anterior

Sabadell. El central, i un dels capitans, es va lesionar la setmana passada al genoll i l'haurà d'operar Ramon Cugat

Un mal gest en un entrenament de la setmana passada ja era un mal presagi per a Pablo Ruiz i els doctors del Sabadell que van sortir d'aquella sessió amb preocupació.

Ahir el club va fer oficial que el central andalús es va trencar el lligament creuat anterior en aquell entrenament. La setmana vinent serà operat pel doctor Ramón Cugat, habitual en aquestes intervencions al Centre d'Esports Sabadell, i el doctor del primer equip, Jorge Ramírez.

Ruiz no havia jugat ni un sol minut durant aquesta temporada afectat constantment per problemes musculars. Havia entrat i sortit de l'onze la temporada passada a les ordres de Lluís Carreras, tot i que en el primer curs va ser una peça important per la salvació del conjunt arlequinat.

De fet, en aquella etapa es va guanyar la renovació per dues temporades fins al 30 de juny que ve.

Competència

Pablo Ruiz no ha estat l'únic jugador que fins ara té la temporada en blanc sense haver disputat ni un sol minut. L'altre jugador és Raúl Goni, que es va trencar els lligaments encreuats a la pretemporada i no ha gaudit de cap minut des que va tornar.

Goni, que s'intuïa que enguany havia de ser un dels centrals titulars, es va recuperar el mes de febrer i no ha pogut entrar en l'onze per la gran competència.

Olmo no tindrà més baixes

El Sabadell juga demà a la Nova Creu Alta (17 h) contra l'Hèrcules i Miquel Olmo podrà comptar amb tots els seus homes exceptuant Pablo Ruiz. Antonio Hidalgo, que es va entrenar la setmana passada amb alguns problemes musculars, ja els ha superat i estarà al cent per cent. També hi estarà Antonio Longás, que aquesta setmana ha tingut alguns problemes físics, ja superats. Ahir la plantilla del Sabadell va canviar l'entrenament per una sessió de bany i massatge, però avui tornarà a la Nova Creu Alta (10.30 h) per preparar el matx de demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)