2a divisió A

Eficàcia contra el patiment

Barça B. El filial va sumar ahir el quart triomf consecutiu en la segona divisió. Els d'Eusebio van patir durant tot el transcurs del partit, van saber ser pacients i van resoldre quan van poder

BARÇA B2

LAS PALMAS0

El Barça B està intractable i encadena nou jornades imbatut en la segona divisió. Ahir, els d'Eusebio van patir moltíssim, van saber fer-ho, però van acabar imposant-se contra un rival que lluita per l'ascens.

S'esperava que els dos equips lluitessin per assolir el control de la possessió i van ser els locals que van erigir-se, des de bon principi, en amos i senyors de la pilota i van tancar el Barça B al seu camp. Van patir els blaugrana amb les internades de Masoud per la banda esquerra. Els blaugrana responien amb contraatacs ben trenats i Sandro, hauria pogut fer el primer gol blaugrana amb un xut davant de Barbosa que va sortir massa creuat. Denis Suárez també ho va intentar des de lluny i Momo, després d'un xut de falta, va posar a prova Masip. Anar i venir. Un cop rere cop que semblava que havia de decantar-se per un Las Palmas que arribava amb més claredat i amb més reiteració. Una de les darreres abans d'arribar al descans va ser d'Apoño, que va intentar una rematada de xilena que Masip va aturar amb seguretat. Una més d'un porter que sembla no tenir fissures si no el deixen sol davant del perill. I, a vegades, ni així.

Bagnack va fer penal sobre Aranda només començar el segon temps, però Momo el va llançar als núvols. El Barça es va estirar i el físic va passar factura als canaris. La va tenir Adama que es va ador mir quan tenia un un contra un davant de Barbosa. I va saber madurar el Barça el seu rival que va caure com la fruita. Havia d'arribar el gol i el va fer Javi Espinosa amb una combinació magistral amb Munir. El castellà va picar la pilota a l'esquena de la defensa canària, el madrileny l'hi va tornar amb un revers molt bo i Espinosa va resoldre al pal llarg de Barbosa. Adama, poc eficaç, va poder resoldre el duel molt abans, però no va estar encertat de cara a porteria. El Barça va patir en uns últims cinc minuts d'infart, però ho va resoldre Munir amb el seu segon a segona. El Barça d'Eusebio no té fre i ja encadena quatre triomf seguits. Ahir, però, va ser patit. I molt.

UD LAS PALMAS: Barbosa, Ángel, Apoño, Momo, Masoud (Figueroa 78'), Deivid, Aythami (Tana 88') Artiles, Javi Castellano, Xabi Castillo, Valerón (Benja 78') i Aranda. BARÇA B: Masip, S. Gómez, Ilie, Dongou (Munir 70'), Espinosa (Edu Bedia 88'), Grimaldo, Edgar Ié, Bagnack, Denis Suárez, Adama i Sandro (Samper 46'). GOLS: 0-1 (74') Espinosa. 0-2 (89') Munir. ÀRBITRE: Bikandi Garrido (basc), TA: Als locals Deivid (56'), Javi Castellanos (75') i als visitants. PÚBLIC: 11.676 espectadors.

L'alternança en les titularitats de Samper

A.M.

Va ser un home fix en els onzes titulars d'Eusebio Sacristán en el primer tram de la temporada. I, posteriorment, durant el gener i el febrer de l'any 2014, Samper, més que consolidat en el segon equip blaugrana, va encadenar set titularitats. Però, unes molèsties a la zona dorsal i un sanció per acumulació de targetes després de veure la groga en el partit contra el Recreativo de Huelva l'han deixat un pèl apartat de la roda de les titularitats d'Eusebio. El barceloní només ha sortit en l'onze inicial d'Eusebio en tres dels últims nou partits i ha sortit de refresc en cinc. Ahir, a Las Palmas, Samper va entrar a la zona del pivot en la mitja part, en detriment de Sandro.