El Rubí ho torna a tenir a tocar

Tercer triomf seguit. L'equip vallesà derrota l'Ascó, quart, en un partit clau i se situa a un punt de la zona de fase d'ascens

ascó0

rubí3

El Rubí s'aferra a la lluita per les places de fase d'ascens a còpia de victòries. El 3-0 d'ahir contra l'Ascó li permet obtenir la tercera consecutiva i ja té el quart classificat, el seu rival d'ahir, a un sol punt. El partit era clau per a les aspiracions dels locals i podia suposar un pas de gegant per als visitants. Tots dos rivals van fer gala d'un bon joc, però el primer gol del Rubí va començar a fer decantar la balança. Ernest va aprofitar una pilota morta dins l'àrea petita per fer avançar els seus. El gol va animar i donar tranquil·litat al Rubí, que va saber administrar l'avantatge i va donar un cop definitiu en una acció en què Roger va habilitar Matamala perquè ampliés l'avantatge, just abans del descans. A la segona part, l'Ascó va millorar i a punt va estar d'entrar en el partit, però no va aprofitar les ocasions. Ja a la recta final, Zambudio va tancar el resultat al contraatac.

RUBÍ: Segovia, Kiki, Castell, Capó, Fontanils, Cervantes, Ferran Vila (Héctor, 73'), Roger, Ernest (Adri Díaz, 65'), Matamala (Zambudio, 84') i Àlex Pla. ASCÓ: Sergi Fuentes, Duran (Sergi Moreno, 64'), Coch, Sangrà (Genís, 46'), Edu Vives, Edgar, Canadell, Gabernet, Galcerán, Virgili i Piju. GOLS: 1-0 (32') Ernest. 2-0 (44') Matamala. 3-0 (91') Zambudio. ÀRBITRE: Caballero León. T.G.: Al local Héctor i al visitant Sangrà. T.V.: Directa al visitant Coch (89').