2a divisió A

L'Sporting fulmina Sandoval i Abelardo agafarà l'equip

2a divisió A. El conjunt asturià només ha sumat quatre dels últims divuit punts i està fora de les places de ‘play-off' d'ascens

A l'Sporting de Gijón se li ha acabat la paciència amb José Ramón Sandoval i ahir va decidir destituir el tècnic madrileny a causa dels mals resultats de l'equip. I és que l'Sporting, una de les plantilles més potents de la categoria i dissenyada amb l'únic propòsit de pujar a primera divisió, ha sumat només quatre dels últims divuit punts possibles i a hores d'ara està fora de les places de play-off de promoció. El detonant de la destitució de Sandoval, que ja feia jornades que estava qüestionat, va ser la derrota de dissabte contra l'Alcorcón (1-0).

El seu substitut a la banqueta d'El Molinón serà l'exblaugrana Abelardo Fernández, fins ara entrenador de l'Sporting B, que intentarà redreçar el rumb de l'equip en les últimes cinc jornades de lliga. En aquest tram final de campionat a l'Sporting li queda jugar contra l'Hèrcules, el Barça B i el Tenerife a casa i visitar el Mirandés i el Saragossa a domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)