2a divisió A

El somni s'aviva al Vallès

El Sabadell aprova un dels exàmens més difícils i assoleix els tres punts superant en ordre i maduresa el BarçaB

La reacció del filial blaugrana en la segona meitat va arribar gràcies a Adama, però una errada d'Ilie va condemnar l'equip en el seu millor moment del partit

El rigor tàctic i la intel·ligència que ha demostrat el Sabadell en els dos últims partits li atorga, i de sobres, la condició de candidat ferm a la posttemporada. El Barça B, l'equip més en forma de la categoria, va quedar en un segon pla gràcies al treball tàctic dels d'Olmo, que van ser ordenats i punyents davant el perill. D'acord que els d'Eusebio, que ja no s'hi juguen res, hi van ajudar amb una alineació molt estranya –Munir s'estrenava de titular i el va acompanyar Babunski, un interior, i Dongou, a la dreta–. Però ni la reacció blaugrana, que va comportar que fes un bon segon temps, el va alliberar per corregir els errors de la primera part. Precisament, en els millors minuts del Barça, una mala passada a la zona defensiva va provocar el deliri local i el refermament de la candidatura arlequinada, que, tant a casa com a domicili, va pel bon camí.

El millor que li va passar al Barça B en la primera part és que Pérez Pallas va xiular puntualment la fi dels 45 minuts. Els arlequinats van trigar a marcar, però van vorejar l'excel·lència estratègica, ja que el filial mai no es va acostar a la porteria de Nauzet. Els locals, d'altra banda, no paraven de trepitjar l'àrea rival. Olmo va sortir amb una pressió alta i, quan quedava en no res, va ajuntar tant les línies que els interiors blaugrana no van poder participar. Les especialitats del Sabadell van funcionar: tallar les línies de passada per dins i fer transicions ràpides a Collantes a l'espai. Així, van crear perill, amb un xut de Sotan (12') després d'una pèrdua blaugrana, però Masip la va aturar. A continuació, el porter s'ho va mirar de lluny en els xuts de Longás (23') i Juanjo (28'), sempre gràcies a recuperacions arlequinades a camp rival.

Aníbal no falla

El Barça B era incapaç de tenir més profunditat perquè els seus interiors no entraven en joc. I així van anar passant els minuts mentre el Sabadell avisava; sobretot en una rematada al segon pal a l'esquena de Patric per Sotan que, Masip, ben col·locat, va aturar (42').

I ja en l'últim sospir de la primera part, Aníbal va rematar a gol una centrada de Sotan que va ser habilitat per una delícia de Longás (44'). I per acabar-ho d'adobar, la segona diana va estar a punt d'arribar amb un xut de Collantes.

Factor Adama

Eusebio va intentar capgirar la dinàmica del seu equip donant entrada a Adama. En quinze minuts el de l'Hospitalet ja havia forçat dues targetes i havia donat una assistència de gol. Dongou va rematar dins l'àrea petita una centrada rasa del seu company (58'). Tot i que després del servei del mig del camp, el Sabadell va tenir una ocasió en un xut de Collantes, els arlequinats van quedar tocats amb la diana. Van ser els pitjors moments, perquè els interiors rivals, amb el local Hidalgo traient la llengua, van fer entrar totes les armes en joc. Així, el salvavides local havia d'arribar en una jugada puntual i, tot i que Cristian va tenir una ocasió que va sortir fora per poc, el gol va arribar en una errada de creació blaugrana. Ilie i la defensa es van equivocar en una entrega al mig que Juanjo va recollir i després de fer un teva-meva amb Aníbal, la va enviar a Collantes, que va marcar de semivolea (64').

Amb la gasolina justa, els locals no van tenir més remei que fer una passa enrere, i van incrementar la vigilància sobre Adama. El perillós extrem gairebé no va tornar a entrar en joc, però Dani Nieto, després del doble canvi de rigor d'Eusebio, va estar a punt de marcar després de fer una ziga-zaga, però Nauzet va salvar el gol.

Els minuts finals van respondre més a una bogeria habitual. El Sabadell va estar a punt de sentenciar en un servei de Sotan des del vèrtex i Tamudo, havent substituït Aníbal, va fer lluir Masip. La perillositat que insuflava el Barça a l'àrea rival es va estar a punt de concretar en l'última jugada de partit, quan Nauzet va sortir esbojarrat innecessàriament i va tombar dins l'àrea Munir. Pérez Pallas va fer els ulls grossos.

MADURANT

En els primers 45 minuts, el Barça B no va arribar a acostar-se a la porteria rival

EN L'ÚLTIM MINUT

Quan se li van acabar les forces, el Sabadell va fer una passa enrere i va matar el matx
Nauzet va tombar Munir en una penal que l'àrbitre no va veure

La millor entrada de la Creu Alta

El Sabadell va superar totes les expectatives i va aconseguir una entrada a la Nova Creu Alta que bat tots els rècords, i per molt, de la temporada. La Nova Creu Alta va registrar 6.746 espectadors, que sobretot es van concentrar al gol sud, gràcies a la promoció de cinc euros que va fer el conjunt arlequinat durant tota la setmana. De fet, es van esgotar totes les entrades del gol sud i el club va haver de tancar les taquilles.

La millor entrada fins ahir van ser els 4.660 espectadors que van assistir al Sabadell-Castella. Ja és costum que a l'estadi del Sabadell tinguin més tirada als conjunts filials dels dos equips grans, cosa que passa cada temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)