3a divisió FEF

Victòria inservible

Sense recompensa. L'Ascó derrota el Gramenet per la mínima, però els rivals directes no fallen i es queda fora de la fase d'ascens

GRAMENET0


ASCÓ1

ASCÓ: Chiné, Roca, Denis Coch, Giribet, Edu Vives (Genís, 45'), Edgar (Galcerán, 45'), Sergi Duran, Gabernet, Sergi Moreno (Canadell, 80'), Virgili i Piju. GRAMENET: Juanmi (Sergio, 82'), Daisuke, Jona (Dango, 84'), Ríos, Carrasco, Mendoza, Pipo, Iborra, Canelada, Pluvins i Pau (Pol Ros, 77'). GOLS: 1-0 (57') Sergi Moreno. ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: Al local Virgili i al visitant Canelada. COMENTARI: L'Ascó va derrotar el Gramenet, però els rivals directes dels quals depenia per disputar la fase d'ascens no van fallar, de manera que no podrà lluitar per l'ascens de categoria tot i que s'ha passat gairebé tota la temporda entre els quatre primers. El mal final de campionat l'ha condemnat. L'Ascó no va jugar un dels seus millors partits a casa, però en va tenir prou amb el gol de Sergi Moreno en el primer tram de la segona meitat per endur-se els tres punts. La primera part va ser dominada pels locals, que tot i això només van poder inquietar un parell de vegades la porteria de Juanmi. En la segona meitat, la primera ocasió va ser del visitant Pau, però l'Ascó hi posava més convicció en atac i Sergi Moreno va rematar de cap una centrada de Piju i va recollir el rebuig del porter i del travesser per marcar el gol decisiu. Després, els locals van controlar el partit i van tenir alguna ocasió per fer el segon.
i. solà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)