2a divisió A

Si no és avui, serà demà

Sabadell. Els arlequinats tornen a guanyar amb un alt nivell i un gran esperit per aconseguir la victòria que, d'altra banda, no els permet entrar encara en la zona de promoció d'ascens

tenerife0


sabadell1


Si el Sabadell continua jugant així, haurà de ser per molt que no disputi la promoció d'ascens a final de temporada. Els resultats de la jornada no l'han deixat entre els set primers, però només haurà de mantenir el nivell perquè, tard o d'hora, hi acabarà entrant. Ahir, va aconseguir per la mínima una victòria que els deixa a prop i perllonga la sensació d'equip invencible a casa. Va ser amb una gran primera meitat en què només van haver-hi ocasions locals amb exhibició futbolística inclosa i amb una segona un pèl més discreta. L'equip va agrair la manca d'encert d'un Tenerife que té una agonia amb el gol. Tot i així, la lluita del Sabadell deixa el conjunt d'Olmo en una posició boníssima però amb unes sensacions immillorables.

El Tenerife va ser incapaç de replicar gens ni mica el domini del Sabadell durant tot el primer temps. Els arlequinats van ser millors, van tenir ple d'ocasions i va acabar obtenint el gol. De seguida, tots dos equips van assumir perfectament els seus rols, ja que el conjunt d'Olmo va gaudir molt de la possessió i els visitants buscaven les pessigolles després de recuperacions. La confiança dels locals, però, va fer que els arlequinats gairebé no cometessin errors i, de seguida, van gaudir d'oportunitats per avançar-se. En el minut 10, Espasandín va avisar en un xut des del vèrtex que va sortir desviat i Collantes, poc després, també va xutar mossegada una pilota que van deixar morta entre Aníbal i Sotan. El nivell de confiança del Sabadell és altíssim i en la primera part van haver-hi moments de futbol de molts quirats amb les ocasions succeint-se. En una falta, Collantes va provar Roberto, que, tot i enviar-la a córner, l'àrbitre no va concedir; i quan semblava que el Tenerife es refeia després de tanta ocasió, de nou, més empenta arlequinada. Ocasions de Collantes, driblant el porter però xutant massa fluix (34), de Sotan des de la frontal (37') i d'un seguit de cantonades que van desembocar en el gol: Longás va fer rebotar en Carlos Ruiz la pilota i va entrar a la porteria després de la finta de Crespí.

Desperta el visitant

El gol que necessitava l'equip no va evitar que el primer temps deixés alguna ocasió dels de Cervera. Juanjo no va arribar a colpejar una jugada de Suso dins de l'àrea (43') i Nauzet es va jugar l'expulsió en una pilota llarga d'Ayoze (Sureda va ser benèvol i ho va deixar en una groga) que va acabar en una falta desviada.

La segona meitat va ser completament diferent a la primera. Va sorprendre la sortida d'un Tenerife que, de seguida, ja va tenir dues ocasions claríssimes. Ayoze, amb una gran acció, va deixar sol al segon pal Suso, que la va enviar a fora quan el més fàcil era ficar-la (47'), i, poc després, Nauzet va salvar el servei d'esperó de Juanjo servit per Suso.

Amb Hidalgo acabant els torrons, Espasandín va tenir un cara a cara amb Suso, que li va sortir creu al lateral gallec en cada xoc. Va ser el capità visitant quela va tornar a tenir, però Nauzet va respondre a l'àrea petita (60'). De seguida, Olmo va decidir moure fitxa substituint Hidalgo per Gato i posant un doble pivot fix que ajudés a la banda. El benefici va ser immediat, perquè, amb l'entrada de l'alacantí, el Sabadell fins i tot va tenir oportunitats per sentenciar. Una meravellosa combinació entre Longás i Juanjo va acabar al cap d'Aníbal, que va fer lluir Roberto (60'). El porter tinerfeny es va complicar la vida en una pilota perduda a la línia de fons que Gato gairebé converteix en un gol espectacular amb l'esquerra o en una assistència per a Aníbal, que no va arribar a rematar.

En els últims minuts, el Sabadell hagués fet cinc canvis en lloc dels tres permesos. Longás i Crespí no podien ni amb les botes, però el central mallorquí, guanyada té la renovació, va treure cadascuna de les pilotades que enviava la creació del Tenerife a zona perillosa. Els arlequinats van poder sentenciar al final, però Llorente va enviar massa alta una assistència d'Aníbal.

SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia, Kiko Olivas, Crespí, Espasandín (Clerc, 68'); Juanjo, Hidalgo (Gato, 61'), Longás; Collantes, Sotan (LLorente, 85') i Aníbal. TENERIFE: Roberto; Moyano, Carlos Ruiz, Bruno, Cámara; Suso, Alberto (Rivero, 62'), Aitor Sanz, Ricardo León (Cristo Martín, 63'); Juanjo (Aridane, 68') i Ayoze. GOLS: 1-0 (39') Carlos Ruiz en pròpia porta. ÀRBITRE: Sureda Cuenca. T.G.: Als locals Hidalgo, Nauzet, Crespí, Cristian Garcia; als visitants Ricardo León, Aitor Sanz, Suso, Cristo Martín. PÚBLIC: 10.182 espectadors.
Ha estat una llàstima. Quan hem despertat, hem merescut una mica més
Álvaro Cervera
entrenador del tenerife
Hem de gaudir d'aquests moments perquè venim de situacions molt difícils
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
En la segona part, hem deixat de tenir la pilota i hem patit, però hem sabut patir molt bé
Antonio Longás
migcampista del sabadell

Assistència rècord a la Nova Creu Alta

La fal·lera de l'ascens ha impregnat la ciutat de Sabadell, que ahir es va bolcar amb l'equip. Només van faltar 1.800 seients per establir el ple absolut esgotant-se les entrades als gols i al lateral. Els assequibles preus van deixar en 10.182 espectadors l'entrada d'ahir, rècord des de l'ingrés del conjunt arlequinat a la segona divisió A. Prèviament, s'havien produït una gran assistència a la fase d'ascens contra l'Eibar, però l'absència de seients i torns no van poder donar un nombre exacte de públic malgrat que els càlculs van dir que hi havia uns 15.000 espectadors. D'altra banda, el Sabadell continua amb problemes per vendre entrades el dia de partit. Ahir, fins ben entrat el matx, encara hi havia gent fent cua per treure bitllets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)