2a divisió A

El Las Palmas fulmina Lobera a dues jornades del final

Sorpresa. La parella Josico-Javi Guerrero dirigirà l'equip contra el Mallorca i la Ponfe

Si la setmana passada el Mallorca destituïa Lluís Carreras i apostava pel tàndem Olaizola-Alomar per mirar de reactivar l'equip a tres jornades del final de lliga, ahir el Las Palmas va anunciar que acomiadava Sergio Lobera quan només en falten dues. Una decisió sorprenent si es té en compte que el conjunt canari, quart classificat, té molt ben encarrilada la participació en el play-off d'ascens a primera –fins i tot encara té una mínima possibilitat de pujar directament– tot i les dues últimes desfetes contra el Madrid B i el Recreativo.

Sigui com sigui, el cas és que el Las Palmas ha decidit confiar en la parella d'exjugadors Josico i Javi Guerrero per dirigir l'equip en els dos últims partits contra el Mallorca i la Ponferradina. Fins ara Josico era l'entrenador del juvenil C del Las Palmas, mentre que Guerrero feia tasques de scouting. La destitució de Lobera és la quinzena d'aquesta temporada a segona A, després de la de Toril (Madrid B), Salamero (Sabadell), Natxo González (Alavés), Arconada (Mirandés), Ricardo (Girona), Miguel Álvarez (Alcorcón), Pablo Villa (Còrdova), Oltra (Mallorca), Javi López (Girona), Paco Herrera (Saragossa), Mandiá (Alavés), Sandoval (Sporting), Quique Hernández (Hèrcules) i Carreras (Mallorca).

UN BON GRAPAT

Lobera es converteix en el quinzè tècnic destituït aquest curs a segona A
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)