Sabadell

La Nova Creu Alta funciona

Sabadell. Amb la victòria contra el Tenerife, els arlequinats es converteixen quan falten dues jornades en el millor equip de la competició a casa en un dels estadis on menys gent va

El Sabadell maquillarà les paupèrrimes xifres d'assistència gràcies a les dues últimes jornades del campionat. Durant gran part de la lliga ha estat en zona de descens pel que fa a l'afluència de públic i els 10.182 espectadors d'abans-d'ahir són fruit de la bona marxa de l'equip en el tram final de curs. “Aquests jugadors han provocat que la gent de Sabadell s'identifiqui amb l'equip, és el seu gran mèrit”, diu Olmo. Però, tot i aquesta falta d'assistència a l'estadi, els arlequinats han convertit la Creu Alta en el millor camp de la categoria. De fet, el Sabadell és el millor local de la competició quan falten dues jornades. Hi ha sumat 45 dels 58 punts que té.

Diumenge el conjunt arlequinat va encadenar la setena victòria consecutiva a casa (vuitè partit sense perdre). Aquesta solidesa a la Creu Alta li ha servit, entre altres coses, per deixar en no res el desastre a domicili. És el pitjor visitant del campionat, ja que ha sumat tan sols 13 punts. “No he notat res especial en aquest camp”, va dir Álvaro Cervera quan se li va preguntar per la inexpugnabilitat de la Nova Creu Alta: “De fet, hem tingut moments molt bons en què hem merescut marcar, així que no he notat ni una pressió extra ni res semblant. Simplement guanyen perquè són més bons”, hi va afegir el tècnic del Tenerife.

El Sabadell és el millor local en una de les lligues més igualades de la segona A. Els 45 punts superen en 6 els de l'Sporting, que seria el segon classificat, i en 9 els de l'Eibar, tercer en aquesta taula. Això sí, el conjunt arlequinat està lluny dels registres dels millors locals de les últimes temporades. Queda encara una jornada per jugar, però no podrà superar l'Elx (50 en la 2012/13), el Deportivo (56 punts en la 2011/12) ni el Betis (53 punts en la 2010/11).

LES REACCIONS

No he notat res especial en aquest camp. Simplement guanyen perquè són més bons
Álvaro Cervera
entrenador del tenerife
Aquests jugadors han provocat que la gent de Sabadell s'identifiqui amb l'equip
Miquel Olmo
entrenador del sabadell

Dos autocars del club, cap a Madrid

El Sabadell s'ha organitzat amb temps i llogarà dos autocars perquè els aficionats puguin anar a Valdebebas a veure el Castella-Sabadell. El conjunt arlequinat, però, només disposa de 210 entrades cedides pel Madrid que haurà de repartir entre els que s'apuntin a aquests autocars i els que decideixin anar-hi pel seu compte. El preu del paquet de l'autocar més l'entrada és de 30 euros per als socis i 40 euros per als no socis, i el termini d'inscripcions està obert des d'avui al migdia fins divendres a la tarda. Les entrades per a particulars (que no vagin en el paquet amb l'autocar) valen 20 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)