2a divisió A

El Dépor, de festa en festa

2a divisió A. El pròxim rival del Girona, que dissabte passat va assolir l'ascens a primera divisió, va continuar amb els actes de celebració i no s'entrenarà fins demà

Des que dissabte passat el Deportivo va aconseguir el desitjat ascens a primera divisió en guanyar el Jaén a Riazor (1-0), la festa a la Corunya ha estat contínua. Ahir la plantilla del Dépor va tenir temps de visitar tots els seus principals patrocinadors –Estrella Galicia, El Corte Inglés i Novagalicia–, fer una ofrena floral a la Verge del Roser, patrona de la Corunya, abans de la recepció municipal i posterior celebració amb els aficionats a la plaça de María Pita.

Un dia complet de festa i celebració en què es van poder veure diversos jugadors tenyits de groc, com ara el capità Manuel Pablo i el porter argentí Germán Lux.

Demà, primera sessió

Amb tot, la plantilla del Deportivo no començarà a preparar el partit contra el Girona de dissabte que ve a Montilivi fins demà, un partit en què els gallecs encara tenen l'objectiu, com l'Eibar, de quedar campions de segona divisió A –el conjunt guipuscoà avantatja d'un punt el Deportivo en la classificació, a més de tenir el goal average a favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)