Territorial

El Camprodon, amb la mel a la boca

Ascens a 1a catalana. Els del Ripollès, que havien d'aixecar un 2-0 i que van rebre de seguida el 0-1 (6'), van remuntar el partit, però es van quedar a un gol de l'ascens

SANTS1 (2)

CAMPRODON3 (0)

El Camprodon es va quedar a un sol gol d'assolir l'ascens a la primera catalana pel valor doble dels gols marcats fora de casa. El Sants, tot i la derrota, va fer bo el resultat que va obtenir en el partit d'anada (2-0) per assolir l'ascens en una categoria que va perdre fa tot just una temporada.

Les coses es van posar molt de cara quan un autogol de Sala va eixamplar l'avantatge dels barcelonins en l'eliminatòria. No obstant això, el Camprodon va reaccionar ben aviat, amb dos gols en tan sols tres minuts, obra de Miki (9') i Eric (11'). Poc abans del descans, els locals es van quedar amb un home menys per l'expulsió de Navarro.

En el segon temps, el Camprodon, amb més cor que cap, va començar a assetjar la porteria contrària. Tot i les incomptables arribades a l'àrea dels del Ripollès, el gol es va resistir fins al minut 89, quan Arnau, de cap, va establir el definitiu 3-1, un resultat insuficient per a un Camprodon que, tot i que ha realitzat una brillant temporada, s'ha quedat a un pas de l'ascens a primera catalana.

CAMPRODON: Sala, Carré (Jorge, 76'), Codina (David, 61'), Arnau, Aniol, Bernat (Nil, 76'), Óscar, Eric, Miki, Quetxa i Molas (Gil, 64'). SANTS: Carlos, Fabregat, Castillo, Picolo, Avilés, Aleix, Peque, Guille (Sanz, 87'), Navarro, Gala i Samu (Sumarroca, 76'). GOLS: 0-1 (6') Sala (p.p.). 1-1 (9') Miki. 2-1 (11') Eric. 3-1 (89') Arnau. ÀRBITRE: Jiménez Carmona. T.G.: Als locals Aniol, Óscar, Quetxa, David i Gil; i als visitants Castillo, Aleix, Gala i Samu. T.V.: Al local Eric (92'), per doble amonestació, i al visitant Navarro (42'), per doble amonestació.