Sabadell

Aníbal, et trobaran a faltar

Sabadell. El Cruz Azul mexicà va confirmar ahir a la tarda el fitxatge del davanter, que marxa després de dues temporades en què s'ha convertit en la referència a la davantera

Ja és difícil trobar un davanter que sigui prou prolífic de cara a gol, que s'extenuï per l'equip i que porti un bon ambient al vestidor. Totes aquestes característiques les reuneix Aníbal Zurdo, que, oficialment, marxa al Cruz Azul mexicà. Ahir va passar les proves físiques i només falta la signatura del nou contracte. Acabava el contracte; per tant, el Sabadell no veurà ni un euro.

“Des de fa temps que negocio amb el Cruz Azul. Estic molt content per aquesta oportunitat”, afirmava Aníbal sortint de la clínica on va fer les proves físiques. “Treballaré, intentaré fer gols com al Sabadell i aportar a l'equip el que ha apostat per mi”, assenyalava. El desig d'Aníbal, doncs, és aconseguir com a mínim els 28 gols repartits en dues temporades que va anotar al Vallès. La segona (amb 18) li ha valgut per aconseguir el contracte de la seva vida a Mèxic. “És una oferta que no està a l'abast d'un club de segona A en la Lliga de Futbol Professional”, deia gent del seu entorn divendres passat, quan aquest diari va avançar la notícia de la seva marxa imminent.

El Puebla hi va apostar

El Sabadell no va aconseguir arribar a les xifres econòmiques que oferia el Cruz Azul, que són fins i tot superiors a les del Puebla. I és que diversos equips mexicans van lluitar per incorporar el jugador nascut a Mèxic però criat a Madrid.

LES REACCIONS

El Cruz Azul és un dels grans de Mèxic i espero guanyar el campionat després de 17 anys. Aspirem al màxim amb aquest equip
Fa temps que negocio amb el Cruz Azul. Estic molt content per aquesta oportunitat
Aníbal Zurdo
exjugador del sabadell i jugador del cruz azul

Raúl Goni tampoc no continua

A poc a poc es van resolent les últimes incògnites respecte a la continuïtat d'alguns jugadors. De moment, el club va anunciar ahir que Raúl Goni no jugarà amb el Sabadell la temporada que ve, ja que ha triat l'opció de no renovar-li el contracte. La temporada passada només va jugar en la copa Catalunya dos partits (contra l'Ascó i l'Espanyol) per culpa d'una lesió que es va fer en la pretemporada. Goni, al cap de poc de començar el partit contra el Tòquio FC en l'estada al Japó, es va trencar els lligaments encreuats del genoll i no va estar disponible per a l'equip fins ben entrat el mes de febrer. Goni, però, va arribar a Sabadell a la meitat de la temporada passada i va aconseguir un lloc en la titularitat fins que altres problemes físics el van apartar.

Amb el central aragonès descartat, la direcció esportiva de José Antonio Gordillo ara té les incògnites de Jesús Olmo, Martí Crespí i Raúl Tamudo. Molt aviat es desencallarà la situació d'aquests tres jugadors, amb qui el club encara ha de parlar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)