2a divisió A

El Las Palmas i el Còrdova es juguen l'ascens

La final. El 0-0 de l'anada deixa molt oberta l'eliminatòria. Els andalusos, sense Luso, fa 42 anys que no juguen a primera divisió

En el seu 46è partit de la temporada –copa al marge–, el Las Palmas i el Còrdova sabran avui si el llarg recorregut acabarà amb el premi gros o amb una senyora decepció. Els dos conjunts es juguen (18 h, Canal+ 1) el tercer ascens a primera divisió, el que arriba a partir de les eliminatòries, després que l'Eibar i el Deportivo van fer la feina per la via directa. L'eliminatòria definitiva ha quedat molt oberta després de l'empat sense gols que hi va haver dijous en l'anada, al Nuevo Arcángel.

El conjunt andalús, amb l'exjugador del Barça Albert Ferrer a la banqueta, busca el retorn a primera divisió, categoria que no trepitja des de fa 42 anys. Per als canaris, la victòria significaria tornar a primera després de dotze anys. L'estadi de Gran Canària s'omplirà, amb més de 31.000 espectadors. Els canaris confien en la fiabilitat defensiva que han ofert durant els tres partits de la fase d'ascens, en què Mariano Barbosa no ha rebut ni un gol. En el Còrdova, l'absència principal és la de l'exjugador del Girona Luso Delgado, que es va lesionar durant el partit d'anada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)