2a divisió A

“Ha estat surrealista”

“Tot ha estat molt surrealista. Un dia trist.” Van ser les primeres paraules a peu de gespa del president del Nàstic, Josep Maria Andreu, molt decebut amb el desenllaç d'una tarda que va acabar de mala manera per als interessos tarragonins. “Em sap greu pels jugadors, tècnics, famílies i aficionats. Ho hem tingut a tocar, però han passat coses inexplicables.”

Andreu va lamentar que la gent del Nàstic s'havia sentit maltractada per la del Llagostera: “L'alcalde ha hagut de pagar entrada per poder accedir a dins el recinte”, va denunciar. Tot i que el Llagostera havia facilitat només 200 entrades al Nàstic, finalment van ser cap a set-cents els aficionats visitants a les graderies. “Si estem satisfets? No. Si hi ha pogut haver més gent del Nàstic al camp és perquè tots els que han entrat s'han buscat la vida venint per comprar les entrades.” Andreu va afegir, irritat: “Per als directius, només hi ha hagut cinc entrades. No ens n'han facilitat ni per a les dones dels jugadors.”

Andreu també va criticar l'arbitratge del gallec Eiriz Mata: “En partits d'aquesta transcendència han d'enviar àrbitres més valents.” I es va queixar d'altres aspectes de la jornada: “No és normal que agafin de la samarreta els jugadors en serveis de banda. O que tirin pilotes al camp durant el partit... Però sóc el president del Nàstic i he de tenir el cap fred. Si pogués dir el que penso...”

Andreu va confirmar que Vicente Moreno continuarà: “Fa setmanes que està renovat. Ha fet una feina extraordinària i només tinc paraules d'agraïment. Llàstima del final, però demà tornarà a sortir el sol.”

JOSEP M. ANDREU

El president del Nàstic lamenta el tracte rebut del Llagostera i diu que l'àrbitre havia de ser més valent
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)