2a divisió A

Tres incidents reflectits

L'acta arbitral. Eiriz Mata va reflectir la picabaralla que hi va haver en la pròrroga i també que hi va haver un intent d'invasió de camp per una confusió

El gallec Eiriz Mata va fer una redacció més llarga de l'habitual de l'acta arbitral, un fet molt habitual en els partits de fase d'ascens, on la tensió és màxima. El Llagostera s'exposa a una multa econòmica i possiblement a una advertència de clausura pel que va escriure el col·legiat gallec. Tot va passar en la pròrroga, en què l'adrenalina dels uns i els altres va pujar exponencialment.

La picabaralla

Va deixar constància que, en el minut 96, un espectador del Llagostera “va agafar fins a dues vegades un jugador del Nàstic que intentava fer efectiu un servei de banda, i que es va produir per aquest motiu una picabaralla entre jugadors, tècnics i públic, i el jugador Marcos va ser amonestat per encarar-se amb un espectador amb el joc aturat, sense arribar a l'insult ni a l'amenaça”.

També va reflectir que en el minut 118 “un grup d'espectadors [locals], en una interpretació errònia, ja que pensaven que el partit s'havia acabat, van entrar al terreny de joc, però van desallotjar-lo immediatament”.

El tercer incident va tenir com a protagonista un espectador visitant, quan l'àrbitre estava a punt d'entrar al vestidor, protegit per les forces de seguretat: “Em va llançar una ampolla d'aigua plena d'1,5 litres que em va impactar a la cama esquerra, sense causar cap dany.”

L'acta també va servir per reflectir que l'expulsió de Xisco Campos (44') va ser per “donar una puntada de peu a un rival per tallar una ocasió manifesta de gol”. Qui tampoc no començarà el curs 2014/15 serà el local Lobato, expulsat amb vermella directa en el minut 119 per “llançar una segona pilota al terreny de joc” i amanir-ho amb la frase: “Xiula ja el final, cabró.”

MÉS POLÈMICA

Va escriure que va rebre un impacte d'una ampolla plena d'aigua d'un aficionat visitant

MINUT 119

Va expulsar el local Lobato per tirar una segona pilota al camp i per insultar-lo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)