2a divisió A

Carrillo tanca un cicle

Cap a Montilivi? El fins ara ajudant d'Alsina deixa la banqueta del Llagostera, que li havia ofert la continuïtat. El director esportiu del Girona rumia fer-li lloc al cos tècnic de Machín

Lluís Carrillo, mà dreta d'Oriol Alsina a la banqueta del Llagostera, va decidir tancar el cicle al municipi del Gironès i podria acabar-se integrant al cos tècnic del Girona. El director esportiu del club de Montilivi està rumiant fer-li lloc, tot i que encara no està definit. Per al que ja no hi ha marxa enrere és per a la decisió de Carrillo de deixar el Llagostera, i això que el club li va oferir la continuïtat. “En el seu dia, vaig dir que, quan l'Oriol no hi fos, jo també marxaria. He pres una decisió molt difícil, perquè em sento el Llagostera com una cosa meva i he viscut una etapa meravellosa, però l'he de prendre”.

Xevi Coll es queda

El preparador físic del Llagostera, Xevi Coll, sí que ha decidit continuar. “Li he demanat que es quedés i ho ha fet”, va comentar Oriol Alsina. “En Lluís i en Xevi són les meves mans dreta i esquerra i me'ls enduria on anés. Gràcies a ells, el Llagostera és on és”, va assenyalar Alsina.

Se li havia ofert la possibilitat de continuar. Gràcies a Xevi Coll i a ell, el Llagostera és on és
Oriol Alsina
director esportiu del girona
M'hi trobava com a casa, però he de fer un punt i a part. Vaig dir que, quan l'Oriol no hi fos, marxaria
Lluís Carrillo
EXENTRENADOR DEL LLAGOSTERA

Lluís Sala, al cos tècnic del Girona

El Girona ha d'acabar de definir el cos tècnic. Amb el preparador de porters Diego Tuero i el recuperador Manu González al Valladolid, hi quedaven el preparador físic, Jordi Balcells, i el segon entrenador, Jordi Guerrero, juntament amb Machín. El club cobrirà la baixa de Manu González amb Lluís Sala, preparador físic del Palamós el curs passat. Sala treballa a Sportclinic amb el fisioterapeuta Ernest Esteve, que podria tornar al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)