2a divisió A

Tot a punt per posar fil a l'agulla

Llagostera. El director esportiu, Gerard Escoda, i el mateix tècnic, Santi Castillejo, parlaran demà amb cada un dels jugadors del Llagostera, tinguin contracte o no

Avui, 30 de juny, acaba la temporada 2013/14, a més dels contractes de molts jugadors de futbol. Moltes incògnites s'han de resoldre a cada club però el cas del Llagostera és encara més especial. I és que els del Gironès van aconseguir fa escassament una setmana un històric ascens al futbol professional que, automàticament, ha fet que es girés feina en tot un club humil que dijous ja va presentar un director esportiu, Gerard Escoda, i un entrenador, Santi Castillejo, per substituir el cap visible del conjunt llagosterenc, Oriol Alsina, que ha escollit el Girona per evolucionar professionalment.

Acabats d'aterrar al Llagostera i encara amb fronts oberts, Escoda i Castillejo començaran demà a posar fil a l'agulla a cada un dels casos dels futbolistes que han aconseguit l'ascens a segona A –tinguin contracte en vigor o no–: “Volem parlar amb ells personalment, ja que cada cas és diferent”, explica el director esportiu del Llagostera, Gerard Escoda, que va reconèixer que des del dia de la seva presentació poca cosa ha pogut enllestir: “Aquests dos dies he estat amb en Santi Castillejo i treballarem conjuntament en la confecció de la plantilla.”

Sense gaire marge de maniobra, els nous timoners del Llagostera han de treballar de valent per formar una plantilla abans que comenci la pretemporada. De moment, la informació i els preparatius estan a punt: “Fa dos dies encara tancava aspectes relacionats amb el Girona i seleccionava tota la informació que em pot anar bé per al Llagostera” sentencia Gerard Escoda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)