2a divisió A

Palamós manté la porta oberta

Més enllà de Montilivi, plenament preparat per a la competició de la Lliga de Futbol Professional, l'estadi de les comarques gironines que més s'hi adaptaria és el Nou Municipal de Palamós. I al municipi baixempordanès la predisposició és molt bona. “Estem disposats a ajudar el Llagostera, un club de la nostra terra. Si els interessa, tenim plena predisposició a parlar-ne i arribar a acords perquè puguin jugar aquí”, va comentar ahir el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palamós, Joan Curto. Al Nou Municipal s'haurien de fer algunes reformes, perquè no hi ha ni torns ni seients a totes les zones. “Tampoc sabem exactament quines de les actuacions són imprescindibles d'entrada. Seria qüestió d'asseure'ns i parlar-ne”, assenyala el regidor.

La predisposició del consistori coincideix amb la del club. Encara dimarts, el president del Palamós, Joan Pau Pérez, afirmava que posarien les màximes facilitats al Llagostera. Enrere ha quedat la marxa d'Oriol Alsina pocs mesos després d'haver estat presentat com a director esportiu del Palamós. “El club estava en una situació econòmica delicada, i el context era complicat”, recorda Joan Curto.

LES REACCIONS

Estem disposats a ajudar el Llagostera. Si els interessa, tenim plena predisposició a parlar-ne i arribar a acords perquè puguin jugar aquí
Sabem que hi ha algunes actuacions que s'haurien de fer a l'estadi. És qüestió d'asseure'ns
Joan Curto
REGIDOR D'ESPORTS DE L'AJUNTAMENT DE PALAMÓS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)