2a divisió A

Els carnets també pugen

En l'àmbit professional. Com és obvi, els abonaments del Llagostera també han augmentat de preu, però d'una manera molt minsa. Els seients llagosterencs són uns dels més barats de la lliga

El salt al futbol professional implicarà molts canvis en el Llagostera i com és obvi això també afectarà els abonaments, ja que es deixa enrere la 2a divisió B per passar a formar part de la segona categoria del futbol estatal. El club del Gironès va publicar ahir els preus per poder veure el Llagostera jugant a la 2a A, en un curs que, més enllà de ser històric pel fet de jugar en una categoria tan elevada, també ho serà pel nivell i l'entitat dels rivals dels llagosterencs. Així doncs, veure equips com ara l'Osasuna, el Betis, l'Sporting de Gijón o el Racing tindrà un preu que es mou entre els 90 euros els gols i els 300 a tribuna pel que fa a la franja d'edat més abundant (dels 17 als 64 anys), un augment mínim respecte del curs passat. Per a la gent gran s'ha pensat en un preu més reduït, que va dels 70 als 250 euros. Tot i el lògic augment dels seients, els del Llagostera seran uns dels més assequibles de tota la lliga de futbol professional. El club llagosterenc també ha posat a la venda llotges d'empresa a un preu de 2.000 euros i el carnet de soci VIP, que inclou quatre tribunes per 1.200 euros. En aquesta campanya d'abonaments també s'ofereix la possibilitat de tenir plaça de pàrquing a l'estadi els dies de partit. En el comunicat es fa referència a Montilivi, on podria jugar el Llagostera, tot i que encara no s'ha tancat cap acord perquè sigui el seu estadi.

De 0 a 4 anys*
Gols
60
Preferent
110
Tribuna
200
*Sense dret a seient - Gratuït
De 5 a 16 anys
Gols
60
Preferent
110
Tribuna
200
De 17 a 64 anys
Gols
90
Preferent
130
Tribuna
300
Més de 64 anys
Gols
70
Preferent
110
Tribuna
250

A Catalunya, el més assequible

Si algun aficionat al futbol vol veure partits en directe de la 2a divisió A i ho vol aconseguir al preu més baix, l'oferta del Llagostera és la millor. Si es comparen els preus per als nous socis en la franja d'edat que comprèn més gent (de 17 a 64 anys) entre els tres clubs catalans, els del Llagostera són molt més econòmics que els del Girona o el Sabadell. A Girona, aquest tipus d'abonament va dels 130 als 500 euros, mentre que a la Nova Creu Alta de Sabadell els preus es mouen des dels 155 del més barat en un dels gols fins als 400 que val un seient a la tribuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)