2a divisió A

EUDALD MORERA

DIRECTOR GENERAL DE ROYAL VERD

“Una obra a Montilivi és difícil; no hi ha diners”

“Ens hem donat un temps amb el Girona i l'Ajuntament per buscar la millor solució per a la gespa de l'estadi”, diu Morera, que no descarta un acord d'intercanvi i també parla del Nou Municipal de Palamós

Eudald Morera viatja avui cap al Brasil per veure els últims partits del mundial i, de passada, controlar l'estat de la gespa dels estadis en què la seva empresa s'ha encarregat de cuidar. Abans, però, Morera va tenir una reunió amb el Girona i l'Ajuntament gironí per parlar del futur de la gespa de Montilivi, un cop sabut que el Llagostera no hi cohabitarà.

Expliqui'm com va anar la reunió de divendres.
El Girona i l'Ajuntament van voler fer una valoració de la situació del camp. L'avantatge és que podem parlar amb tranquil·litat i sense pressa, perquè la gespa està prou bé. Va ser una reunió constructiva i positiva per a totes les parts, i vam començar a preveure quines actuacions es podrien fer de cara al curs vinent.

Aquestes actuacions serien diferents si el Girona i el Llagostera compartissin estadi...

Sí, hagués estat un altre objectiu, però ara tot ha canviat.
Li han preguntat per l'estadi de Palamós?
Ja fem el manteniment d'aquest estadi. Però una cosa és el que necessita la gespa d'un equip de tercera divisió com el Palamós o el d'un de segona A com és el Llagostera; en funció de la categoria varia el nivell de qualitat que ha de tenir. Tot s'està treballant, a Palamós ja hi som i amb el Girona, que fa cinc anys que no hi treballàvem, també hi ha feeling.

Tornem a Girona. Què s'hauria de canviar a la gespa de Montilivi?

Doncs això ho determinarà el pressupost que tinguin ells per destinar a la gespa. Cada club escull en funció dels diners que pot o vol destinar al seu estadi. Aquests camps fa molts d'anys que estan construïts i el manteniment encara hauria de ser superior al dels més nous. La gespa de Montilivi està bé, però el comportament esportiu d'aquesta es pot millorar.

Parla de manteniment i no de grans obres, com podria ser un canvi de drenatge...

No és el principal problema. Se'n va parlar i seria bo, però crec que serà més tema de manteniment que pas de construcció, perquè no hi ha pressupost.

A quines conclusions van arribar, doncs?

Ens hem donat un temps per buscar la millor solució. El Girona buscarà recursos, l'Ajuntament hi està interessat, i tornarem a reunir-nos un cop s'hagi acabat el mundial.

Seria possible un acord d'intercanvi? Per exemple que Royal Verd es fes càrrec de la gespa de Montilivi i a canvi el seu nom sortís a la samarreta del Girona, o fins i tot al de l'estadi?

Tot està per valorar, ara no puc avançar res. Hi ha propostes sobre la taula, però res tancat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)