Nàstic

El Nàstic es reforça amb Valentín i Marc Martínez

2a divisió B. L'equip grana aposta per la projecció del jove lateral de l'Olot i pel retorn d'un dels mig centres més brillants de la categoria

El Nàstic va rubricar ahir els dos primers fitxatges per al curs 2014/15. D'una banda, es va endur el prometedor lateral de l'Olot Gerard Valentín i, de l'altra, va incorporar el mig centre Marc Martínez, que retorna a l'entitat després d'una temporada jugant a l'Osca.

“Estem contents pel jugador, ja que entenem que després de donar-li l'oportunitat de jugar a la segona B i complir ara fa un pas endavant”, va destacar David Comamala, secretari tècnic dels olotins, que va afegir: “Això és un encert per l'àrea esportiva. Aquesta aposta va arribar a un cost molt baix, marxa i deixa una quantitat important a la caixa del club.” Valentín ha firmat per dues temporades amb els grana amb opció a dues més. L'Olot, a més, s'ha assegurat el 10% d'un futur traspàs del jove lateral.

Dues temporades

Marc Martínez (28 anys) també signa per dues temporades amb l'equip que va jugar la segona volta l'any 2013, aleshores cedit per l'Osca. El creatiu mig centre barceloní ha acabat el seu contracte a terres aragoneses, on tenia l'esperança d'afermar-se a segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)