2a divisió A

Robert Simón (Saragossa B) serà un dels primers fitxatges

El Llagostera també està posant fil a l'agulla pel que fa a la confecció de la plantilla per a la temporada vinent. Baixes i renovacions a banda, el club del gironès té ben encaminats els fitxatges de més d'un jugador, com és el cas de Jesús Imaz (Lleida) i Robert Simón (Saragossa B), qui, si res no canvia, vestirà la samarreta blaugrana a segona A. El jove jugador badaloní, de 21 anys, és un extrem ràpid i traçut amb la pilota que la temporada passada va jugar amb el filial aragonès a tercera divisió. Els dos cursos anteriors els havia disputat amb el Badalona (segona B), amb el qual va marcar nou gols en 47 partits.

“Encara no s'ha fet oficial, però estic molt il·lusionat de poder fer el salt a la segona divisió A, espero aprofitar aquesta gran oportunitat”, es va limitar a dir ahir el futbolista, de qui podria anunciar-se el fitxatge en els pròxims dies.

Un altre dels jugadors que podrien interessar al Llagostera és Àlex Moreno, que ja va pertànyer al club llagosterenc la temporada 2012/13. Moreno, a qui el Mallorca (2a A) va renovar fa poques setmanes després d'una bona temporada, està representat per Marc Bernaus, home de confiança d'Oriol Alsina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.