2a divisió A

MARC SELLARÈS

EXJUGADOR DEL LLAGOSTERA, ARA DEL REUS

“M'ha costat molt prendre la decisió”

“Les condicions que m'oferia el Llagostera no m'han convençut, i el Reus ha apostat molt fort per mi”, diu Sellarès, que deixa el club després de dos anys

Jugar a segona A era un caramel i la culminació de tot el que havia aconseguit amb el Llagostera, però ara havia de mirar per mi

Marc Sellarès deixa el Llagostera després de pujar a segona divisió A. El davanter, de 34 anys, ha decidit declinar l'oferta del club llagosterenc i enrolar-se a les files del Reus, de segona B, amb el qual intentarà aconseguir un segon ascens consecutiu a la categoria de plata. Tot i la seva marxa, Sellarès només té bones paraules per a la que ha estat la seva família les dues últimes temporades.

Oriol Alsina deia ahir que se'n va un “mite” del Llagostera.
Li agraeixo les paraules i la confiança que ha tingut en mi aquestes dues últimes temporades. Estic molt agraït al club, pel qual ho he donat tot, i m'enduc un record magnífic del Llagostera, no oblidaré mai el que he viscut aquí.
La notícia ha sorprès una mica. Tot indicava que continuaria...
Jo tenia contracte amb el Llagostera, i la meva il·lusió principal era seguir i jugar a segona A, que ens ho havíem guanyat al terreny de joc. Però el Llagostera em va oferir unes condicions, les que podien, que no m'han convençut. En aquest sentit, no m'he sentit prou valorat, encara que també entenc que el club ha ofert el que ha cregut o pogut, i jo també he mirat pel meu futur, fent una valoració global de tota la situació. Només espero que els vagi molt bé a segona divisió A.
Fitxa pel Reus, de segona B.
Sí, crec que és un projecte molt interessant, també per la comoditat d'estar més a prop de casa [té un apartament a Altafulla]. El Reus s'ha interessat molt per mi i vol anar a totes la temporada vinent, i espero poder aconseguir el segon ascens consecutiu a la categoria de plata. El Reus m'ofereix unes molt bones condicions, firmo per un any amb un altre d'opcional, i volen professionalitzar encara més l'entitat.
El principal problema ha estat que el Llagostera li feia assumir la llicència P, de professional (costa uns 23.000 euros)?
No exactament, però els jugadors que mai hem estat professionals tenim aquest handicap de la fitxa, és el que hi ha. A la meva edat he de ser conscient que no jugaria cinc anys seguits a segona A, i ja penses més en el teu futur. M'il·lusiona molt el repte que ara se'm presenta amb el Reus.
Deixant de banda el tema econòmic, li deu haver sabut greu no poder jugar a segona A després de tant d'esforç...
Esportivament parlant ha estat la decisió més complicada de la meva vida, ha estat un maldecap haver de triar. Sempre he tingut la sort de poder escollir entre dos equips o més, però aquesta vegada ha estat molt difícil per a mi prendre aquesta decisió. Jugar a segona A era un caramel i la culminació de tot el que havia aconseguit amb el Llagostera, però al final també penses en l'estabilitat, a tornar a casa, reduir despeses [vivia de lloguer a Girona].
Deixa una gran família, amb la qual ha viscut grans coses.
Doncs sí, estic molt content de com m'ha anat tot aquí, de la gent que he conegut i dels èxits que hem aconseguit. Me'n vaig molt content, sobretot de l'últim any, que ha estat inoblidable, pels companys, per l'experiència, per tot, ha estat un èxit rotund i aquest tresor me l'emporto per sempre. Ha estat tot molt màgic, sempre tindré Llagostera al cor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)