2a divisió A

Àlex Moreno, amb un peu i mig al Rayo

2a divisió A. L'extrem del Mallorca, que va jugar al Llagostera, té un preacord amb el conjunt madrileny, de primera divisió

La temporada passada del Mallorca va ser per oblidar. Dissenyat clarament per a l'ascens a primera divisió, el conjunt balear va patir fins a l'última jornada per salvar la categoria, amb dos canvis de tècnic al llarg del curs (Oltra, Lluís Carreras i el tàndem Olaizola-Alomar van ser els tècnics que van dirigir l'equip). Enmig del caos s'hi va trobar Àlex Moreno, jugador que havia arribat a Palma l'estiu passat procedent del Llagostera, amb el qual va jugar la temporada 2012/13 a segona B (venia del juvenil del Barça i va marcar dos gols en 27 partits).

En principi, el jove extrem català havia de jugar amb el filial del Mallorca, però a poc a poc es va anar fent un lloc al primer equip, amb el qual va acabar jugant un total de 31 partits i va marcar dos gols. A final de temporada el Mallorca va decidir executar la clàusula de renovació per tres anys que figurava en el contracte, però el bon rendiment de Moreno no va passar desapercebut per als altres equips. Tant és així que més d'un club de primera divisió es va interessar pel jugador nascut a Sant Sadurní d'Anoia, que ha triat el Rayo Vallecano per fer el salt a primera divisió. Moreno i el conjunt de Vallecas tenen un precontracte firmat per a les tres pròximes temporades, i ara només falta que els dos clubs es posin d'acord en termes econòmics.

El Llagostera, present

“No volem tornar a Mallorca, la temporada passada van passar moltes coses desagradables. Ja fa mesos que diferents clubs de primera divisió es van interessar per l'Àlex, i ha triat el Rayo Vallecano. Ara estem pendents que es posin d'acord amb el Mallorca”, afirmava ahir a aquest diari l'agent del jugador, Marc Bernaus, que destaca que la porta del Llagostera sempre estarà oberta per a un possible retorn del seu representat: “L'Àlex sempre podrà tornar, va ser aquí on va demostrar què era capaç de fer i està molt agraït al Llagostera. Amb dos anys haurà passat de jugar a la segona B a jugar a primera divisió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)