3a divisió FEF

Reciclar-se o morir

3a divisió. El Vilassar va confirmar aquesta setmana el fitxatge de set futbolistes i ja té 18 homes en una plantilla que el curs passat va acabar molt castigada per les baixes

Fent malabarismes amb un dels pressupostos més modestos (si no el que més) de la categoria, el Vilassar tornarà en vuit dies a la feina amb l'objectiu de la permanència. La 14/15 serà un punt i a part per a l'entitat: el primer curs complet del president Xevi Ramon Maltas i la recuperació d'una plantilla que va acabar amb 15 homes el curs passat.

Per eixugar aquest dèficit, la setmana passada es van confirmar els fitxatges de Cebri (Europa), Gascón (Montcada), Romero (Montcada), Pau Mas (Damm), Manu Moreno (Manlleu), Finidi (Vilassar de Dalt) i Joshua (Vilanova). A ells, se'ls uneixen quatre incorporacions més fetes anteriorment i set jugadors que van renovar, entre ells l'estrella del final de curs: el porter Imanol.

“Tant de bo n'haguéssim pogut renovar més però entre els que marxen a fora [l'atacant Jallow, per exemple, se'n va a Finlàndia] i els que han anat a equips més potents, hem renovat fins on hem pogut”, afirmava Toni Romero, tècnic i encarregat de la confecció de la plantilla. Romero, gran coneixedor del mercat, s'ha volgut reforçar amb un perfil concret de jugadors: “Hem buscat joves amb ganes de reivindicar-se a tercera però també que tinguin certa experiència a la categoria”. I qui més experiència té, entre els nouvinguts, és Cebri, ex-Europa i el gran fitxatge de l'equip aquest curs: “És un jugador molt contrastat a la categoria i que aportarà molta experiència, però segur que també ho farà la resta. Entrenaré un bloc compacte i treballador”, conclou Toni Romero.

LES REACCIONS

Hem buscat joves amb ganes de reivindicar-se a tercera però també que tinguin certa experiència en la categoria
Entrenaré un bloc compacte i treballador amb certa experiència en la categoria
Toni Romero
entrenador del vilassar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)