2a divisió A

Tres arribades més abans d'arrencar

Llagostera. Rubén Carreras (Constància), Joan Pons (Girona B) i Russo (All Boys) faran la pretemporada

El Llagostera començarà aquesta tarda a Palafrugell l'activitat al terreny de joc. El tècnic, Santi Castillejo, disposarà de 22 efectius per fer el primer entrenament de la temporada. Entre els futbolistes que participaran en aquesta primera sessió preparatòria hi haurà tres reforços més que es van anunciar ahir: Rubén Carreras (Constància), Joan Pons (Girona B) i Franco Matías Russo (All Boys d'Argentina). Tots ells tenen assegurada la possibilitat de fer la pretemporada amb la plantilla de segona A, però la seva arribada a Llagostera ha estat ben diferent. “En el cas de Rubén Carreras i Joan Pons, eren jugadors que teníem confirmats per jugar a segona divisió B. Com amb altres futbolistes, vam arribar a un acord amb ells abans de pujar. Ara, amb aquest nou escenari, crèiem que ells dos mereixien la possibilitat de fer la pretemporada”, va explicar el director esportiu, Oriol Alsina. Així doncs, tant Carreras com Pons faran els primers entrenaments d'aquest curs i, en funció de la valoració que facin l'entrenador i tota l'àrea esportiva, es decidirà el seu futur. “Valorarem si ens els quedem, si marxen cedits a un altre club o si es desvinculen”, va assenyalar Alsina.

Rubén Carreras té 27 anys i en les últimes temporades ha aconseguit ser una peça important en tots els equips en què ha jugat, sempre a segona divisió B. Format a la base del Mallorca, el de Maó ha vestit les samarretes del filial mallorquinista, de l'Sporting Maonès, de l'Olímpic de Xàtiva i en els dos darrers cursos ha jugat amb el Constància. Carreras és un mitjapunta que també pot ocupar qualsevol de les posicions de banda. Es caracteritza pel fet de ser un jugador incisiu.

D'altra banda, Joan Pons arriba procedent del Girona B, on aquesta temporada ha marcat vuit gols i ha estat el tercer màxim golejador del filial gironí. Amb 24 anys, Pons és un migcampista amb arribada. Format al futbol de base del Mataró i el Barça, també ha passat per la Real Sociedad B i pel Palamós.

Finalment, el Llagostera tindrà també a prova Franco Matías Russo, un jove futbolista argentí que arriba a Catalunya procedent de l'All Boys. “És un central del qual ens han parlat molt bé. Vindrà, el veurem en directe i després decidirem què fem. El volem veure jugar”, va explicar Oriol Alsina. Russo té dinou anys.

L'equip ja té delegat

L'última peça que faltava per confirmar en el cos tècnic es va saber ahir. Finalment, també hi haurà continuïtat en la figura del delegat i César Barrenechea ocuparà aquest càrrec. L'exàrbitre de primera divisió afronta, doncs, la sisena temporada amb el Llagostera, on va arribar a la tercera divisió. La seva experiència arreu de l'Estat serà clau.

PORTERS
Nico Ratti
Adrià Muñoz
Llagostera B
DEFENSES
Vallho
Aimar
Jordi Masó Pedro Alcalà
Múrcia
Ruyman
Recreativo
Russo
All Boys
MIGCAMPISTES
Tito
Pitu
Jordi López
Barnils
Tarradellas
Òscar Rico
Jaén Joan Pons
Girona B
DAVANTERS
Eloy Gila
Nuha
Jesús Imaz
Lleida
Robert Simón
Saragossa B
Querol
Nàstic Sergio León
Elx B
Rubén Carreras
Constància
ABSENTS:
Moragón i Enric Pi (motius personals)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)