2a divisió A

Chamorro encaixa el cop

Llagostera. L'exdavanter del conjunt llagosterenc, des de diumenge nou jugador del Lleida Esportiu, digereix el fet de ser un dels descartats per Alsina de la plantilla que competirà a 2a A

Ja fa diverses setmanes que el Llagostera va comunicar al seu davanter titular durant el passat curs, Salva Chamorro, que no comptava amb ell per a la confecció de la primera plantilla llagosterenca que competiria a la segona A. Dolgut per la decisió del club i un cop ha signat la desvinculació total amb l'entitat del Gironès, Salva Chamorro es va comprometre amb el Lleida Esportiu per la temporada 2014/15: “Estic molt content d'haver fitxat pel Lleida Esportiu. Espero que em surti un bon any i pugui ajudar a l'equip. El club està fent un projecte engrescador i té ganes de lluitar per l'ascens”, explica el ja exdavanter del conjunt llagosterenc, que assegura que no té rancor cap al seu antic club: “És normal que quan et donen la notícia estiguis dolgut però són coses del futbol i no em podia quedar parat. M'havia de buscar la vida i ja fa dies que tenia decidit el meu fitxatge pel Lleida Esportiu”, comenta Chamorro, que va desitjar sort al Llagostera: “Espero que aconsegueixin la permanència i es mantinguin a segona A.”

Salva Chamorro mai ha amagat que volia continuar al Llagostera. I és que el caramel de tornar a competir a segona A –va jugar-hi amb el Cartagena– era prou llaminer per l'espigat davanter, autor de deu gols durant el curs passat: “Em volia quedar, ja que s'havia fet un bon any amb l'ascens, però el món no s'acaba aquí. Costa de digerir però el tracte del club ha estat correcte”, sentencia el nou jugador del Lleida Esportiu, que ahir al matí va completar el primer entrenament amb el seu nou equip.

LES REACCIONS

És normal que quan et donen la notícia estiguis dolgut, però són coses del futbol i no em podia quedar parat. M'havia de buscar la vida
Em volia quedar, ja que s'havia fet un bon any amb l'ascens a segona, però el món no s'acaba aquí
Salva Chamorro
davanter del lleida esportiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)