2a divisió A

Una estada sense els últims retocs

Llagostera. L'equip inicia la concentració pendent dels jugadors que han de completar la plantilla

El Llagostera va fer ahir els primers entrenaments a les instal·lacions de l'Hotel Campus de Puigcerdà. Sense esperar moltes novetats, pel que fa a l'arribada de les noves incorporacions que han de completar la plantilla, els jugadors dirigits per Santi Castillejo van fer diversos exercicis per enfortir el to físic i arribar en òptimes condicions a l'inici del campionat de lliga –al matí carrera contínua, treball de força, i a la tarda activitats amb la pilota i, fins i tot, correccions i aspectes tàctics.

Les dues darreres setmanes han estat intenses per al conjunt llagosterenc en l'apartat dels fitxatges –s'han incorporat fins a nou jugadors–, i és que el fet de disposar ja de 22 jugadors en la plantilla –més tres a prova– i tenir fins al 31 d'agost per incorporar més futbolistes ha aturat en sec l'activitat. De fet, el conjunt llagosterenc no preveu fitxar cap jugador durant l'estada que fa per la Cerdanya fins divendres a la tarda. El desig del director esportiu del Llagostera, Oriol Alsina, és contractar un central, un mig creatiu, un banda ofensiu i un davanter. Aquestes peces arribaran, però el mercat proporciona moltes opcions a Alsina i, a mesura que s'acosti l'inici de la competició –el cap de setmana del 23 i 24 d'agost–, els jugadors descartats o els que no troben equip estaran encara més dins el ventall econòmic en què es mou el Llagostera.

Ja en les darreres temporades Oriol Alsina va tancar operacions fins i tot amb la competició començada en ple mes d'agost –sense anar gaire lluny els fitxatges d'Álex Cruz i Jordi López, aquest últim un puntal durant la campanya per a l'equip.

Moragón ja és a la concentració, i Enric Pi hi serà avui

En la concentració que estan fent els jugadors del Llagostera a Puigcerdà ja hi va ser present el porter José Sánchez Moragón. I és que, tot i que els seus companys fa una setmana que s'entrenen sota les ordres de Santi Castillejo, el porter balear tenia un permís especial del club per allargar les vacances després de casar-se.

Moragón ja va exercitar-se amb els seus companys i avui està previst que arribi el vallesà Enric Pi, un altre component de la plantilla que també va contraure matrimoni al mes de juliol.

Així doncs, ara sí que Santi Castillejo treballarà amb els 25 jugadors dels quals disposa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)