2a divisió A

Demanen evitar la coincidència com a locals

Avui, calendari. El Llagostera va sol·licitar no jugar a casa el mateix cap de setmana que el Girona, tot i que l'escenari ha canviat

El Girona i el Llagostera, com tots els altres rivals de segona A, sabran avui el calendari de la lliga, que la federació espanyola sortejarà a les cinc de la tarda. Més enllà de l'interès que genera saber les dates dels derbis entre els dos clubs de la demarcació, l'altre focus d'atenció és conèixer si el Girona i el Llagostera jugaran com a locals el mateix cap de setmana. El Llagostera va sol·licitar que s'evités la coincidència i que, com a mínim en la majoria de jornades –sempre hi pot haver alguna excepció–, quan un dels dos equips jugués a casa, l'altre ho fes a fora. La incògnita, però, és si acceptaran la demanda.

El Llagostera va fer aquesta petició de seguida, quan tenia la intenció de compartir l'estadi de Montilivi, amb la qual cosa era de calaix que ho demanessin, i també que se'ls acceptés. Ara, amb el Llagostera al Nou Municipal de Palamós, el club ha mantingut la petició, i avui s'aclarirà si la proposta té èxit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)