2a divisió A

El Llagostera actua per mobilitzar l'afició

Servei. El club organitzarà autocars per als aficionats perquè es puguin desplaçar els dies de partit al Nou Municipal de Palamós

El Llagostera va anunciar, a través del seu web oficial, que per fomentar la mobilització dels seus socis durant la temporada que ve organitzarà, els dies de partits del primer equip, autocars per desplaçar-se fins al Nou Municipal de Palamós. De moment, el club presidit per Isabel Tarragó organitzarà busos amb sortida des del mateix poble de Llagostera –es faran un parell d'aturades dins la localitat–, tot i que, depenent de la demanda i la viabilitat per organitzar-ho, també estudiarà que n'hi hagi que facin parades en diverses poblacions de la demarcació de Girona.

Modalitats de preus

L'entitat llagosterenca també va anunciar els preus de sortida per a aquest servei que ofereix a tots els aficionats però del qual es beneficiaran amb descomptes sobretot els socis. Així doncs, el Llagostera ha creat un abonament de 135 euros per al servei durant tota la lliga i la copa només per als socis –anar i tornar en tots els partits de casa–. Si només es vol adquirir un bitllet per a partits puntuals o per a altres necessitats, els socis hauran de pagar 8 euros, i els que no ho són, 10 euros, per a un viatge d'anada –una hora i mitja abans del partit– i tornada –just després de la finalització del matx.

Aquesta és una nova acció del Llagostera dirigida als socis de la població, que a causa del fet que el seu equip no pot jugar al seu propi estadi s'hauran de desplaçar fins a Palamós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)